JSowka Napisano Lipiec 24, 2020 Share Napisano Lipiec 24, 2020 Hej 🙂 Mam pytanie, czy w kartach można pomylić sytuacje w której ktoś się z kimś spotyka z taka że jest zajęty praca i założeniem firmy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Lipiec 24, 2020 Share Napisano Lipiec 24, 2020 1 godzinę temu, JSowka napisał: Hej 🙂 Mam pytanie, czy w kartach można pomylić sytuacje w której ktoś się z kimś spotyka z taka że jest zajęty praca i założeniem firmy? Nie, nie można o ile dobrze znasz znaczenie kart. Jedyna pomyłka może się zdarzyć tylko wtedy jeśli pytanie jest ogólne lub nieprecyzyjne. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inanna Napisano Sierpień 8, 2020 Share Napisano Sierpień 8, 2020 Dnia 24.07.2020 o 18:01, JSowka napisał: Hej 🙂 Mam pytanie, czy w kartach można pomylić sytuacje w której ktoś się z kimś spotyka z taka że jest zajęty praca i założeniem firmy? Karty są wieloznaczne, więc keżeli nie ma się doświadczenia, to zawsze można się pomylić. Doświadczona wróżka raczej takiej pomyłki nie popełni Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.