Light Napisano Lipiec 28, 2020 Share Napisano Lipiec 28, 2020 Po wielu miesiącach pracy mój projekt ujrzał wreszcie światło dzienne. Pamiętam moje początki, gdy prosiłem na tym forum o rozpisanie portretu numerologicznego. Wiem że obliczenia, szczególnie te bazujące na dacie urodzenia nie są trudne. Jednak dla kogoś, kto pierwszy raz spotkał się z numerologią obliczenie i nie pogubienie się w tym czasem graniczy z cudem (mówię o sobie). Potem zaczęło się przekopywanie forum i pierwsze obliczenia, próby interpretacji i pierwsze książki, te które znalazłem tutaj jako źródła opisów liczb. I jak to mówią przepadłem, przeczytałem kilkadziesiąt książek, zarówno polskich jak i tych po angielsku. Doszedłem wtedy do wniosku że tak na prawdę, jeśli nie posiadamy już jakiegoś doświadczenia, aplikacje dostępne na mój telefon częściej wprowadzały zamęt, niż pomagały. Dziwiłem się czemu np. licząc samemu otrzymywałem inny miesiąc osobisty niż w aplikacji. Nie mówiąc już o tym że różnorodność nazewnictwa poszczególnych liczb nie tyczy się tylko języka polskiego, co skutkowało jeszcze większym zamętem. Gdy zdałem sobie sprawę z tego że nie ma tak naprawdę ani jednej aplikacji, która byłaby pomocna, podjąłem decyzję o tym że taką stworzę, nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, jednak z programowaniem nie miałem wiele wspólnego. I takim to sposobem forum kartylosu zrobiło ze mnie programistę. A efektem mojej pracy jest ta aplikacja: https://bit.ly/2DgcCjG Znajdziecie w niej: - liczbę drogi życia - liczbę duszy - liczbę osobowości - liczbę ekspresji - liczbę przeznaczenia(droga życia + liczba ekspresji) - wibrację dnia urodzenia - klucz wcielenia - liczbę imienia - dzień, miesiąc oraz rok osobisty (rok liczony od urodzin do urodzin) - kalkulator który już wcześniej umieszczałem na forum - jak poszukacie Znajdziecie rok numerologiczny (liczony od pierwszego nowiu we wrześniu) - podliczby do wszystkich liczb poza prognozami ustawienia pozwalają na zmianę sposobu obliczenia drogi życia, zmianę systemu dla numerologii imiennej pitagorejski/chaldejski, oraz litera y jako samogloska lub spółgłoska w wersji podstawowej możecie dodać trzy profile i dowolnie je edytować. Jest również opcja pro rozszeżona o piramidę numerologiczną, potencjały, cykle, punkty zwrotne, wyzwania, dzien/miesiąc/rok osobisty dla dowolnej daty drzewo życia, kwadrat pitagorejski, nieograniczoną ilość profili i brak reklam google. Mam nadzieję że aplikacja pomoże nowym użytkownikom przełamać z numerologią pierwsze lody, i ożywimy troszkę ten dział na forum. 9 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Light Napisano Listopad 27, 2020 Autor Share Napisano Listopad 27, 2020 Dla zainteresowanych wersja na iOS jest również dostępna ;) https://apps.apple.com/us/app/our-numerology/id1540935897?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Wrzesień 13, 2021 Share Napisano Wrzesień 13, 2021 Właśnie ściągnęłam ją na tablet. Cieszę się, że jest po polsku. Jak na razie znalazłam parę literówek (np. jest "liczba obowości") i mam nadzieję, że liczby mistrzowskie też zostaną opracowane (np. 33 w tejże liczbie) Powodzenia i pełen szacun dla Ciebie Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Light Napisano Październik 25, 2021 Autor Share Napisano Październik 25, 2021 Dnia 13.09.2021 o 13:21, Egeria napisał: Właśnie ściągnęłam ją na tablet. Cieszę się, że jest po polsku. Jak na razie znalazłam parę literówek (np. jest "liczba obowości") i mam nadzieję, że liczby mistrzowskie też zostaną opracowane (np. 33 w tejże liczbie) Powodzenia i pełen szacun dla Ciebie Hej, będą opracowane. Miałem sporą przerwę od pracy nad aplikacją, trochę zawirowań osobisto/rodzinno/zawodowych. Teraz zakasam rękawy i buduję tę apkę jeszcze raz, w rozszerzonej, dopracowanej wersji. Za jakiś czas będzie obszerna aktualizacja. 😉 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.