Wichura Napisano Wrzesień 2, 2020 Share Napisano Wrzesień 2, 2020 Dzień dobry. Wczoraj miałam spotkanie z wróżką, która postawiła mi tarota. Właściwie nie usłyszałam nic dobrego. Najgorsze jednak jest to, że zostało mi powiedziane, że dwóch moich synków będzie chorych, gdzieś zła diagnoza i choroba śmiertelna. Mąż też śmierć. Jestem w totalnej rozsypce... Dzisiaj śniła mi się ta wróżka i znowu mówiła o moim mężu z czarnymi kartami. Obudziłam się. Zasnęłam znów. Śnił mi się wąż w towarzystwie psa, ale psa raczej znałam. Twierdziłam, że to żmija. Ukasil mnie, a ja szukałam weterynarza, który mógłby podać mi surowicę. Czytałam kilka znaczeń, że wróży niebezpieczeństwo, zle języki i kontakty, że mam uważać na podstępną kobietę. Co Wy o tym myślicie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Wrzesień 2, 2020 Share Napisano Wrzesień 2, 2020 Na moje oko tą podstępną kobietą była ta "wróżka", która Ci takie rzeczy naopowiadała... Nie wiem jaki miała w tym cel, ale na Twoim miejscu nie przejmowałabym się taką pożal się Boże wróżbą. Straszenie kogokolwiek wypadkiem, śmiertelną chorobą czy śmiercią jest nieetyczne i szkodliwe dla środowiska uczciwych wróżek. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanka Napisano Wrzesień 2, 2020 Share Napisano Wrzesień 2, 2020 Na śmierć się nie wróży.W ogóle wróżenie na zdrowie jest kontrowersyjne.W ogóle to nie była wróżka tylko jakaś wariatka.Karty są bardzo wieloznaczne i nie musiały wcale pokazywać śmierci. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichura Napisano Wrzesień 2, 2020 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2020 Dziękuję. To była wróżka z polecenia. Dziś cały dzień jestem w panice, nerwach, żalu, zaraz złości.. Patrzę na męża i zaczynam płakać. Patrzę na dzieci i znów płaczę. Kiedy można postawić karty kolejny raz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichura Napisano Wrzesień 2, 2020 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2020 Czy znajdę gdzieś temat z polecanymi wróżkami? Szukam od rana i nigdzie nie mogę znaleźć.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Wrzesień 7, 2020 Share Napisano Wrzesień 7, 2020 Dnia 2.09.2020 o 19:36, Wichura napisał: Kiedy można postawić karty kolejny raz? na pewno nie u tej osoby tak działają osoby, próbujące przywiązać do siebie klienta, Ty się boisz, wiec szukasz pomocy, ta pani na pewno za dodatkową opłatą zdejmie z ciebie całe gówno, którym cię (za twoje własne pieniądze) nakarmiła uspokój się, to się dzieje w twojej głowie, zapal świece oczyszczającą twój umysł, weź kąpiel z solą, trzy razy zanurz głowę w tej wodzie, wymyj sobie durne myśli i zacznij żyć tak, jak przed tą wizytą nie daj się 4 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Wrzesień 14, 2020 Share Napisano Wrzesień 14, 2020 Dżizys...to ma być wróżka...? Szczerze, to kobieta do odstrzału...Brak słów... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.