Skocz do zawartości

Sen o wężu po tarocie

Wichura
 Share

Polecane posty

Dzień dobry. Wczoraj miałam spotkanie z wróżką, która postawiła mi tarota. Właściwie nie usłyszałam nic dobrego. Najgorsze jednak jest to, że zostało mi powiedziane, że dwóch moich synków będzie chorych, gdzieś zła diagnoza i choroba śmiertelna. Mąż też śmierć. Jestem w totalnej rozsypce... Dzisiaj śniła mi się ta wróżka i znowu mówiła o moim mężu z czarnymi kartami. Obudziłam się. Zasnęłam znów. Śnił mi się wąż w towarzystwie psa, ale psa raczej znałam. Twierdziłam, że to żmija. Ukasil mnie, a ja szukałam weterynarza, który mógłby podać mi surowicę. Czytałam kilka znaczeń, że wróży niebezpieczeństwo, zle języki i kontakty, że mam uważać na podstępną kobietę. Co Wy o tym myślicie? 

Na moje oko tą podstępną kobietą była ta "wróżka", która Ci takie rzeczy naopowiadała... 

Nie wiem jaki miała w tym cel, ale na Twoim miejscu nie przejmowałabym się taką pożal się Boże wróżbą. Straszenie kogokolwiek wypadkiem, śmiertelną chorobą czy śmiercią jest nieetyczne i szkodliwe dla środowiska uczciwych wróżek.

• Gratuluję! 1

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Na śmierć się nie wróży.W ogóle wróżenie na zdrowie jest kontrowersyjne.W ogóle to nie była wróżka tylko jakaś wariatka.Karty są bardzo wieloznaczne i nie musiały wcale pokazywać śmierci.

• Lubię! 1

Dziękuję. To była wróżka z polecenia. Dziś cały dzień jestem w panice, nerwach, żalu, zaraz złości.. Patrzę na męża i zaczynam płakać. Patrzę na dzieci i znów płaczę. Kiedy można postawić karty kolejny raz? 

Dnia 2.09.2020 o 19:36, Wichura napisał:

Kiedy można postawić karty kolejny raz? 

na pewno nie u tej osoby

tak działają osoby, próbujące przywiązać do siebie klienta, Ty się boisz, wiec szukasz pomocy, ta pani na pewno za dodatkową opłatą zdejmie z ciebie całe gówno, którym cię (za twoje własne pieniądze) nakarmiła

uspokój się, to się dzieje w twojej głowie, zapal świece oczyszczającą twój umysł, weź kąpiel z solą, trzy razy zanurz głowę w tej wodzie, wymyj sobie durne myśli i zacznij żyć tak, jak przed tą wizytą

nie daj się <ok>

• Lubię! 4

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...