sarara Napisano Czerwiec 2, 2022 Share Napisano Czerwiec 2, 2022 Czy ten doradca samochodowy miał wpływ na to, że ktoś kupił samochód przede mną (komuś polecił)? śmierć paź kielichów 6 monet Powiedziałabym, że raczej nie działał w ten sposób. Czy korzystać z jego usług? 8 monet król buław król monet Powiedziałabym, że tak. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kati1235 Napisano Czerwiec 7, 2022 Share Napisano Czerwiec 7, 2022 Mogl wedlug mnie polecac sie jeszcze paru innym osobom wiec raczej tak Czt korzystax z jego uslug jak na moje oko tak:) Milego wieczoru 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarara Napisano Czerwiec 12, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2022 W dniu 7.06.2022 o 18:01, kati1235 napisał: Mogl wedlug mnie polecac sie jeszcze paru innym osobom wiec raczej tak Czt korzystax z jego uslug jak na moje oko tak:) Milego wieczoru No to wszystkie fajne auta mi zakosi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.