kati1235 Napisano Czerwiec 28, 2022 Napisano Czerwiec 28, 2022 witam czy moglby ktos mi zainterpretowac co karty maja mi do przekazania bo nie rozumiem za wiele z tego mimo, ze czuje jakas energie płynaca z tego. spytalam dlaczego moje manifestacje nie dzialaja wypadl cesarz, glupiec, 7 mieczy i rycerz mieczy. Moze to oznacza ze za duza uwage do tego przykuwam i za duzo mysle i tak jakby bujam w oblokach i sprawdzam co z moja manifestacja? Dziekuje z gory 1 Cytuj
Egeria Napisano Czerwiec 29, 2022 Napisano Czerwiec 29, 2022 Hej @kati1235, jeśli karty wypadły Ci w tej kolejności jak napisałaś to wg mnie oznaczają: symbolika Cesarza mówi o skupieniu na sprawach ziemskich, twardym staniu na gruncie, jest to też najmocniejsza kartą w tym rozkładzie, bo chociaż Głupiec jest następną kartą w kolejności i też należy do Arkan Wielkich, to w talii jest kartą zerową, początkiem drogi. 7 mieczy i Rycerz to moim zdaniem za duży chaos w myślach, brak uporządkowania i brak dobrego skupienia. Tutaj siła Rycerza przeważa nad zwykłą siódemką, która wprawdzie jako siódemka mówi o duchowości, ale rycerz wprowadza pewne zakłócenia w działaniach, tym bardziej, że znalazł się na końcu rozkładu, a więc go niejako zamyka. Rycerza Mieczy można określić jako osobę, która tupie nogą ze złości, gdy coś je nie wychodzi. Jeśli zamknąć to wszystko w jednym zdaniu, to rzekłabym, że masz dobre podwaliny pod spełnienie manifestacji, ale jesteś na początku swego duchowego rozwoju i jesteś trochę niecierpliwa, bo wszystko dzieje się zbyt wolno. Napisałaś wyżej, że sprawdzasz co z Twoją manifestacją się dzieje, czy działa. To zawsze musi wybrzmieć, daj się temu zadziać, nic nie dzieje się z dnia na dzień szczególnie jeśli chodzi o sprawy duchowe. W tamtych rejonach pojęcie upływu czasu nie istnieje. Pozdrawiam. 1 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
kati1235 Napisano Czerwiec 30, 2022 Autor Napisano Czerwiec 30, 2022 Dziekuje pięknie za ta odpowiedz , to prawda niecierpliwię się bo od niedawna otworzyłam się na to wszystko kiedyś coś tam manifestowałam ale nie brałam tego na poważnie, a te manifestacje, ktore teraz są w trakcie mialy dla mnie duze znaczenie i zylam w strachu ze sie nie stanie. To kolejnosc ma znaczenie w rozkladzie? 1 Cytuj
Egeria Napisano Lipiec 6, 2022 Napisano Lipiec 6, 2022 Dnia 30.06.2022 o 13:21, kati1235 napisał: Dziekuje pięknie za ta odpowiedz , to prawda niecierpliwię się bo od niedawna otworzyłam się na to wszystko kiedyś coś tam manifestowałam ale nie brałam tego na poważnie, a te manifestacje, ktore teraz są w trakcie mialy dla mnie duze znaczenie i zylam w strachu ze sie nie stanie. To kolejnosc ma znaczenie w rozkladzie? Kolejność ma znaczenie w zależności od tego czy kładziesz karty wg swojej intuicji czy wg określonego rozkładu. Jeśli jest to rozkład o z góry ustalonej kolejności kart (np. układ Krzyża Celtyckiego) to oczywiście interpretujesz czytanie wg niego. Jeśli kładziesz intuicyjnie (np. kilka kart w jednym szeregu) to karty zawsze czyta się od lewej do prawej, jak np. w trakcie czytania książki. Karty najdalej po prawej oznaczają przyszłość, karty najdalej po lewej przeszłość. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.