Weronika122 Napisano Lipiec 27, 2022 Share Napisano Lipiec 27, 2022 Witajcie :) Jestem tu nowa na forum jak i w asteologii , którą interesuje się od niedawna :) Mam do was prośbę czy mógłby ktoś powiedzieć mi co można odczytać z mojego kosmogramu? Interesują mnie takie kwestie jak zdrowie , zwiazki partnerskie( kiedy spotkam tego za którego wyjdę za mąż za ile czasu) jak i rodzinne , dzieci czy bede je mieć jeśli tak to ile, kariera jak ona będzie wyglądać i czy los mi będzie sprzyjał Czy te planety w moich domach przymiosą coś dobrego w moim zyciu czy raczej pechowego. Dodam od siebie , że czytałam , że osoby mające w 7 domu Neptuna ogólnie trafiają na złych mezczyzn przeważnie z jakimś uzależnieniem lub problemami, więc to mnie trochę martwi :( czy ktoś z was również ma Neptuna w 7 domu ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikita29 Napisano Sierpień 29, 2022 Share Napisano Sierpień 29, 2022 Uran i Neptun w 7 domu mi siedzą:p Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dosia90 Napisano Czerwiec 14, 2023 Share Napisano Czerwiec 14, 2023 Władca 7 domu czyli saturn siedzi w 10 domu. A ten Neptun i uran w 7 domu pokazują uzależnionych bezrobotnych marzycieli. Nie wygląda to zbyt ciekawie. Słońce w 12 domu w Bliźniętach to typ faceta który lubi wolność. Saturn w 10 nie pomaga w karierze, wręcz ją ogranicza. Za to masz piękną Wenus w Byku w 11 co pewnie przyciąga do Ciebie facetów poznawanych w grupach znajomych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.