Karoluna Napisano Sierpień 22, 2022 Share Napisano Sierpień 22, 2022 Hej, chciałabym prosić o pomoc w rozszyfrowaniu WT. Postawiłam sobie WT na przełom roku 2022/2023 i wyszło mi kilka niepokojących spraw/trudnych do zinterpretowania. Przeanalizowałam ją i z tego co widzę to SERCE WT, mówi o zakończeniu jakiegoś problemu (Góry+ Kosa), możliwe, że dotyczy on mojej rodziny, osób starszych w rodzinie (Lilie) lub zdrowia (Góra styka się ze drzewem), widzę, że zakończenie będzie albo na pewno pozytywne lub są dwie opcje i tylko jedna z nich będzie pozytywna (Drogi). Mam problem zdrowotny, zastanawiam się czy to może tego dotyczyć. NAROŻNIKI: tu mam trochę problem, intuicja podpowiada mi, że jakaś podróż może pomóc mi poprawić kondycje finansową, aczkolwiek pewna nie jestem. (Klucz bardzo często pojawia się u mnie w narożnikach, zazwyczaj pierwszym lub ostatnim, nieważne jaką WT stawiam). KARTY PRZEZNACZENIA: uda mi się podpisać jakąś nową, dobrą umowę z kobietą, może o dom, lub coś co dotyczy domu (Żmija jest pod Domem). Natomiast bardzo niepokoi mnie zestawienie Kosy+trumny, wiem, że nie ma przy tym Krzyża jednak cały czas nie daje mi to spokoju, ty bardziej, że nie widzę sygnifikatora, którego mogłoby to dotyczyć, obok są Góry ale jakoś nie czuję, żeby to chodziło tylko o koniec problemów, skoro zaraz za nimi jest i Kosa i Trumna. Im dłużej siedzę i myślę, tym bardziej zaczynam kombinować, dlatego chciałabym aby ktoś spojrzał na to "trzeźwym", obiektywnym okiem. No i jeszcze pytanko czy coś jeszcze w tym rozkładzie zwraca Waszą uwagę, a co mogłam istotnego pominąć. Załączam zdjęcie WT, oczywiście wrócę z weryfikacją Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.