Skocz do zawartości

Ćwiczenie 1. - Wakacyjny wyjazd

nika

Polecane posty

Z racji że w tym dziale troszkę pusto, a nie ukrywam, że chciałabym sobie z Wami poćwiczyć, zacznę i dodam jakieś ćwiczenie :)

Czy wybieram się w tym roku na jakiś wakacyjny wyjazd? Jeżeli tak, to, czy ten wyjazd będzie w obrębie kraju czy za granicę?

Zapraszam :)

przełożenie: król kier, 8 trefl odwr, 7 karo

rozłożenie: J trefl, 7 kier, 4 pik

Powiedziałabym, ze to będzie droższa podróż, ale w jakieś spokojne miejsce, gdzie można się zregenerować, dalszy wyjazd (chyba za granicę). Chyba z mężem lub partnerem.

Dama Karo, Dama Trefl, 10 Pik, Walet Trefl 9 Kier

Według mnie, to będzie wyjazd poza granice kraju. Wiążesz z nim duże nadzieje, nie możesz się doczekać, kiedy w końcu wyjedziesz, zaczniesz odpoczywać i zwiedzać. Jednak wyjazd albo się opóźni alba sama go przełożysz na inny termin, chociaż wyjechać, wyjedziesz.

A oto moje karty:

10 ♥ as ♥ walet ♠ walet ♥ 9 ♦

I co ja mogę z tego wyczytać?

Moja interpretacja jest taka, w obecnej chwili myślisz o wyjeździe za granicę w celu odwiedzin kogoś bliskiego, będzie spotkanie i rozmowa, 9 karo karta opóźnień czyli może wyjazd będzie w drugim miesiącu wakacji tj sierpień bo na teraz masz plany. Walet pik jako małe przeszkody na drodze w realizacji(mogą to być te opóźnienia i załatwianie spraw z tym związanych) Być może podejmiesz się pracy dorywczej, może się gdzieś załapiesz na jakiś sezon zbierania owoców. Na razie widać pobyt w domu. Co jeszcze można powiedzieć? Może odwiedzisz kuzyna, rodzinę i czas spędzisz z dziećmi :)

Pamiętam, że w ćwiczeniu na poprzednim forum, karty losowała osoba zadająca ćwiczenie, przyznam, że to było dla mnie łatwiejsze, niż losowanie kart samemu :)

To i ja spróbuję,z tego co widzę to mam trochę inną "wizję" Twojego wyjazdu.Otóż uważam,że tak myślisz dość intensywnie o wyjeździe.Czujesz się wyczerpana psychicznie i fizycznie i w ten sposób chcesz nabrać nowych sił.Według mnie jednak Twój wyjazd będzie dość krótki i niedaleki-może nawet weekendowy.

Moje karty:

8pik-9kier(odw.)-9 trefl

"Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością".

p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.

Czy Nika w tym roku wybiera sie na wakacje?

10 kier 9 trefl As karo odw. dobrane As trel

Uwazam iz wakacje sa juz zaplanowane , jednak może pojawic sie jakis problem , cos dośc niespodziewanego co może pokrzyzowac Ci plany. Może to będzie jakas mała niedyspozycja zdrowotna lub tez trzeba bedzie odwołac rezerwację lub tu wlasnie wystapi jakis problem.

Czy Nika wybiera sie na wakacje za granicą?

Dama pik odw. Król trefl odw. As kier odw. dobrane As karo odw. As trefl

[/b]

As kier w pozycji odwróconej mógłby sugerować że gdzies sie wybierzesz ale znowu pojawia się niespodzianka i dokumenty, bilety, jakies papiery. tak więc chyba wyjazd sie ograniczy jednak do kraju w którym aktualnie przebywasz.

jezcze ja coś dopisze

Czy wybieram się w tym roku na jakiś wakacyjny wyjazd? Jeżeli tak, to, czy ten wyjazd będzie w obrębie kraju czy za granicę?

8 trefl walet pik dama pik as kier

wyjazd bedzie po Polsce, moze nawet jako wycieczka turystyczna . Wyjazdu nie bedziesz milo wspominac bo albo jedziesz w niedopowednim gronie albo na miejscu spotkasz kogos kto cie oszuka , okradnie.

Moja odpowiedź brzmi: przed Toba dalekie wojaże...wiec wyjazd za granicę(10 trefl)

Wróżba nigdy nie jest wyrokiem..jest tylko zarysem możliwości jakie w danym temacie ma przed sobą pytający

Przepraszam za zbyt długi czas oczekiwania na weryfikacje. Dziekuje za wzięcie udzialu :)

Weryfikuje: byłam na wakacjach za granica ze znajomymi, wyjazd się udał, jestem bardzo zadowolona. Żadnych przykrych niespodzianek na szczęscie nie było:)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...