Lady-Blue Napisano Listopad 3, 2022 Share Napisano Listopad 3, 2022 Hej, a co może oznaczać połączenie kochankowie plus 6 buław ? Moim zdaniem jakiś sukces w miłości, koniec samotności.... Proszę o wasze opinie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lady-Blue Napisano Listopad 4, 2022 Autor Share Napisano Listopad 4, 2022 Nie wiem czy mogę tu... Ale jakbyscie zinterpretowali kartę kochankowie w połączeniu z 6 buław ? Mi się to kojarzy z sukcesem w miłości i końcem samotności 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiroiluna Napisano Listopad 5, 2022 Share Napisano Listopad 5, 2022 Ja bym zinterpretowała to jako bardzo satysfakcjonujący romans. Taki, po którym Twoja samoocena bardzo wzrasta i ogólnie czujesz się jak zwycięzca. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Listopad 6, 2022 Share Napisano Listopad 6, 2022 Takie połączenie może również sugerować fizyczny kontakt seksualny. Bo Kochankowie to również karta pożądania, a 6 buław — wystarczy zerknąć na obrazek ;) 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Listopad 6, 2022 Share Napisano Listopad 6, 2022 Może być powrót do miłości jeżeli wcześniej kontakt był zerwany. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Listopad 6, 2022 Share Napisano Listopad 6, 2022 Ewentualnie forma zwycięstwa. Że dopięliśmy swego ta druga osoba jest z nami w rekacji romantycznej. Inna opcja Spotkanie kochankow. 6 bulaw u mnie to takie na chwilę 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Listopad 13, 2022 Share Napisano Listopad 13, 2022 Dnia 3.11.2022 o 17:57, Lady-Blue napisał: co może oznaczać połączenie kochankowie plus 6 buław ? w odpowiedzi na które pytanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lady-Blue Napisano Listopad 14, 2022 Autor Share Napisano Listopad 14, 2022 13 godzin temu, SowAna napisał: w odpowiedzi na które pytanie? Rozkład był ogólny na miłość Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Grudzień 18, 2022 Share Napisano Grudzień 18, 2022 w Kochankach wybiera się z dwóch możliwości najczęściej w relacjach w 6 buław wyborów nie ma jest wynik łącząc te dwie karty : podjęło się już decyzję podjęto decyzję o powrocie (6 buław) pokonano wątpliwości wybór prowadzi do zwycięstwa 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.