Skocz do zawartości

Rozkład partnerski pomocy

lanabanana

Polecane posty

Czy jakaś dobra dusza mogłaby pomóc? Dopiero zaczynam i od paru dni siędzę  nad książkami i w internecie i próbuje dojść do sedna sprawy.

1. Co ich łączy- as denarów

2. Jakie ma myśli (partner)- 7 kielichów + 5 kielichów, które wyskoczyło z ultra impetem, więc cieżko je było zignorować

3. Co czuje/kogo ma w sercu (partner)- królowa mieczy

4. Jak się zachowuje (partner)- paź buław

5. Jak się zachowuje (pytający)- 6 kielichów

6. Co czuje/kogo ma w sercu (pytający)- eremita (żeby było śmieszniej to jest to ,,moja'' w tarocie, zawsze wypada podczas rozkładów i sybolizuje moją osobę.

7. Jakie ma myśli (pytający)- 10 buław.

Rozkład tyczy się byłego partnera z którym się rozstałam dobre 6 lat temu, raniąc go przy tym bardzo. Po roku lub dwóch jak doszedł do siebie zaczęliśmy się epizodycznie widywać może raz na dwa lata oraz czasem rozmawiać po czym się blokować i znów odblokowywać. Bardzo często śni mi się gdy coś się u niego złego dzieje, a on wie kiedy u mnie jest słabo. Za każdym razem wiele emocji, myśli, a końcowo i tak się blokujemy na pół roku i tak to życie mija. Jestem ciekawa co u niego. Piękne dzięki za pomoc...

1. Jakaś materia, wspólna przeszłość, być może finanse.
2. Obecnie rozgląda się za nowymi możliwościami, ta relacja przynosi mu tylko smutek i rozczarowanie.
3. Jest tutaj jakaś inna kobieta, inteligentna, dosyć chłodna, racjonalna.
4. Ma ochotę na jakieś fizyczne doznania, czuje pociąg seksualny, ale nie jest on specjalnie ukierunkowany.
5. Przyjaźnie, chce wyciągnąć rękę na zgodę, żyje trochę wspomnieniami.
6. Pustka, jakieś wypalenie, zmęczenie. Zamknięcie się w sobie, skupienie trochę na lizaniu ran, analizie przeszłości.
7. Jest przytłoczony obecną sytuacją, zmęczony, powodzi powoli do pewnej granicy.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...