Skocz do zawarto艣ci

Polecane posty

Napisano

Sytuacja wygl膮da tak.

Pan do Pani od czasu do czasu podbija na necie.Przesle pozdrowienia rzuci komplementem Pani rewan偶uje si臋 tym samym i na tym koniec 馃槀 dalej nie rusza nic .. Pani ciekawa Pana ..co on my艣li .. wysz艂o mi tak

聽

Co my艣li - S膮d Bo偶y

Cholerka on my艣li wyci膮ga wnioski mo偶e chcia艂by jakiego艣 pocz膮tku

聽

Co czuje - 3 Mieczy tu poleg艂am oni nigdy nie widzieli si臋 w realu tylko net wi臋c nikt nikogo napewno nie zrani艂 ani rozczarowa艂... niewiem... 殴le mi si臋 kojarzy ta karta mo偶e on nie ma dobrych zamiar贸w..chyba 偶e karta pokaza艂a jakie艣 jego bol膮czki

聽

Zamiary Pana- 3 kielichy tu ju偶 raczej czysto romansowo on chce si臋 zabawi膰

Jak to widzicie??馃槈聽

Napisano

pr贸buje si臋 odbudowa膰 po swoich do艣wiadczeniach, pr贸buje wy艂膮czy膰 m贸zg

Napisano

Ja my艣l臋 偶e on mo偶e by i chcia艂 ale chyba my艣li logicznie rozum przek艂ada nad uczucia.

Napisano

@Reni45

ja bym odczyta艂a te karty w ten spos贸b:

W my艣lach - ma nadziej臋 na stworzenie nowego zwi膮zku po tym jak poprzedni mu si臋聽nie uda艂/rozsypa艂/rozpad艂. Wyni贸s艂 z niego lekcje i jest przygotowany na聽nowe.

W sercu - nadal czuje b贸l i zranienie, ale poprzez nawi膮zywanie kontakt贸w jest na dobrej drodze do wyleczenia, chocia偶聽blizny nigdy nie znikn膮. W talii Tarot Mucha ta karta opisana jest nast臋puj膮co - "Cokolwiek inni mog膮 powiedzie膰 o potrzebie rozpaczy i jej w艂a艣ciwym ko艅cu, tylko serce mo偶e wiedzie膰 kiedy nale偶y wyci膮gn膮膰聽miecze i zacz膮膰聽od nowa." Dlatego osobi艣cie t膮 kart臋聽nazywam "wychodzeniem z 偶a艂oby".

W dzia艂aniu - na chwil臋 obecn膮聽my艣li raczej o rozrywkowym traktowaniu znajomo艣ci ni偶 czym艣聽powa偶nym.

• Dzi臋kuj臋! 1

W miar臋 mo偶liwo艣ci na pytania odpowiadam w ci膮gu 48 godzin.

<karty>

Dzi臋kuj臋 za wyrozumia艂o艣膰聽<serce>

Napisano

Nie mam poj臋cia jak wygl膮da jego 偶ycie osobiste.Czy on w zwi膮zku czy wolny. Mo偶e ma rodzin臋 i S膮d te偶 mo偶e m贸wi膰 o tym i to mnie zastanawia.On odzywa si臋 rzadko w sercu mo偶e ma zwyczajnie ochot臋 na jak膮艣 zdrad臋 razem z t膮 3 kielich贸w..nie ufam mu

聽

Do艂膮cz do rozmowy

Mo偶esz zacz膮膰 pisa膰 teraz i zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz konto, zaloguj si臋.

Go艣膰
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwyk艂y tekst

Maksymalna ilo艣膰 emotikon wynosi 75.

×   Tw贸j link b臋dzie automatycznie osadzony.   Wy艣wietla膰 jako link

×   Twoja poprzednia zawarto艣膰 zosta艂a przywr贸cona.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz wklei膰 zdj臋膰 bezpo艣rednio. Prze艣lij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utw贸rz nowe...