Skocz do zawartości

Emocje - a cóż to znaczy?

sarara
 Share

Polecane posty

Wydaje mi się, że po burzliwych emocjach nadszedł czas totalnego spokoju, więc zapytałam, jak potoczy się moje życie uczuciowe do końca lutego:

król mieczy 2 buław 7 buław

Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś mieczowy, do którego będzie mnie przyciągało i odpychało równocześnie. 

Ostatnio zamknęłam taką znajomość, niemożliwe, że jeszcze mogłaby odbijać się we mnie echem. 

Jak dla mnie pojawi się jakiś mężczyzna, który wprowadzi sporo mieszanych uczuć, będziesz czuła się być może osaczona, atakowana, będziesz chciała się od niego zdystansować.

• Dziękuję! 1

Ja tu widzę jakiegoś chłodnego, niedostępnego mieczowego pana przez którego możesz walczyć ze swoimi uczuciami (7 buław) i staniesz przed jakimś wyborem (dwójki to karty bramy i stawanie przed wyborem czy przejść przez tę bramę)

W dniu 19.01.2023 o 23:10, sarara napisał:

Ostatnio zamknęłam taką znajomość, niemożliwe, że jeszcze mogłaby odbijać się we mnie echem

…może wcale nie zamknęłaś tak do końca tej relacji, nie zapomniałaś o wszystkim i do końca lutego będziesz jeszcze rozmyślać o niej 

trzymam kciuki, serdeczności <czerwone>

• Dziękuję! 1

Nooo, musiałam ostro ze sobą walczyć :) teraz już raczej wszystko się rozpływa, rozwiewa. Mam nadzieję, że jakoś specjalnie te emocje nie wrócą. 

• 1 month later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...