Syrena Napisano Lipiec 28, 2014 Napisano Lipiec 28, 2014 Spróbuj określić jak wyglądają moje relacje z Panią M. Cytuj
Nadia Napisano Lipiec 31, 2014 Napisano Lipiec 31, 2014 dama karo dama kier 8 pik as trefl Byłyście dobrymi znajomymi , przyjaciółkami jednak cos mogło sie stac w waszej relacji co sprawilo ze nastapiło między wami oddalenie, . Macie do siebie żal, już nie jest tak miedzy wami jak wcześniej. Pokonanie problemów jest możliwe , możecie zaczac od nowa, wyjaśnić sobie wszystko ale tylko wtedy gdy obie bedziecie tego chcieć. Cytuj
Karolina Napisano Lipiec 31, 2014 Napisano Lipiec 31, 2014 10 pik, 9 trefl, król kier Nie utrzymujecie raczej kontaktów z powodu być może niewłaściwego podejścia do życia Pani M. Jest między Wami sporo żalu i złości. Ty całkowicie zamknęłaś się na tą osobę i zaczęłaś się poświęcać swojemu życiu i układasz własną rodzinę Cytuj
Roma Napisano Sierpień 1, 2014 Napisano Sierpień 1, 2014 W trefl as trefl j pik Myślę,że wcześniej relacje między Wami były bardzo pozytywne ..była przyjaciółką..jak to mówią:"inni odejda ona z pewnoscia zawsze pozostanie" .Coś Was poróżniło..masz do niej żal,zawiodłaś się.Czy na obecną chwilę nie utrudnia Ci w życiu poprzez niewłasciwe zachowanie..słowa. Cytuj Wróżba nigdy nie jest wyrokiem..jest tylko zarysem możliwości jakie w danym temacie ma przed sobą pytający
nika Napisano Sierpień 4, 2014 Napisano Sierpień 4, 2014 9 pik 9 karo (p.o) Król Trefl Na chwilę obecną tych relacji w ogole nie ma. Jedna z Was uniosła się dumą, honorem i zerwała kontakt. Cytuj
juliak Napisano Wrzesień 13, 2014 Napisano Wrzesień 13, 2014 10 trefl(o), walet pik,9 pik Także uważam, że wczesniejsze relacje były ok. Niestety zawiodła Cię, być może w czymś oszukała. I przez to doszło do poważnej kłótni. Myślę, że pozbierałaś się po tym wydarzeniu-i bardzo dobrze;) Cytuj
Syrena Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Napisano Wrzesień 14, 2014 Witajcie, wszyscy macie racje. Rzeczywiście byłyśmy bardzo blisko i rzeczywiście zostałam oszukana i wykorzystana. Przede wszystkim ja zerwałam kontakt i nie mam ani chęci, ani potrzeby do tego wracać. Dziękuje za wzięcie udziału i przepraszam, że dopiero teraz weryfikacja. Pozdrawiam Cytuj
juliak Napisano Wrzesień 14, 2014 Napisano Wrzesień 14, 2014 Dziekuje za weryfikacje.Przykrą co prawda, ale cieszę się że byl choc cien prawdy w moich kartach. Rowniez pozdrawiam Cytuj
Syrena Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Napisano Wrzesień 16, 2014 Julio, masz powody do radości odczytałaś karty bardzo dobrze, a ja się pozbierałam i rozdział zamknęłam - takie doświadczenia też są potrzebne w życiu, więc ja nie ubolewam:) Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.