Syrena Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Spróbuj określić jak wyglądają moje relacje z Panią M. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadia Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 dama karo dama kier 8 pik as trefl Byłyście dobrymi znajomymi , przyjaciółkami jednak cos mogło sie stac w waszej relacji co sprawilo ze nastapiło między wami oddalenie, . Macie do siebie żal, już nie jest tak miedzy wami jak wcześniej. Pokonanie problemów jest możliwe , możecie zaczac od nowa, wyjaśnić sobie wszystko ale tylko wtedy gdy obie bedziecie tego chcieć. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 10 pik, 9 trefl, król kier Nie utrzymujecie raczej kontaktów z powodu być może niewłaściwego podejścia do życia Pani M. Jest między Wami sporo żalu i złości. Ty całkowicie zamknęłaś się na tą osobę i zaczęłaś się poświęcać swojemu życiu i układasz własną rodzinę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roma Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 W trefl as trefl j pik Myślę,że wcześniej relacje między Wami były bardzo pozytywne ..była przyjaciółką..jak to mówią:"inni odejda ona z pewnoscia zawsze pozostanie" .Coś Was poróżniło..masz do niej żal,zawiodłaś się.Czy na obecną chwilę nie utrudnia Ci w życiu poprzez niewłasciwe zachowanie..słowa. Cytuj Wróżba nigdy nie jest wyrokiem..jest tylko zarysem możliwości jakie w danym temacie ma przed sobą pytający Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 9 pik 9 karo (p.o) Król Trefl Na chwilę obecną tych relacji w ogole nie ma. Jedna z Was uniosła się dumą, honorem i zerwała kontakt. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliak Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 10 trefl(o), walet pik,9 pik Także uważam, że wczesniejsze relacje były ok. Niestety zawiodła Cię, być może w czymś oszukała. I przez to doszło do poważnej kłótni. Myślę, że pozbierałaś się po tym wydarzeniu-i bardzo dobrze;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Witajcie, wszyscy macie racje. Rzeczywiście byłyśmy bardzo blisko i rzeczywiście zostałam oszukana i wykorzystana. Przede wszystkim ja zerwałam kontakt i nie mam ani chęci, ani potrzeby do tego wracać. Dziękuje za wzięcie udziału i przepraszam, że dopiero teraz weryfikacja. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliak Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Dziekuje za weryfikacje.Przykrą co prawda, ale cieszę się że byl choc cien prawdy w moich kartach. Rowniez pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Julio, masz powody do radości odczytałaś karty bardzo dobrze, a ja się pozbierałam i rozdział zamknęłam - takie doświadczenia też są potrzebne w życiu, więc ja nie ubolewam:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.