Skocz do zawartości

Sen o mamie

Margita

Polecane posty

Mam prośbę do osób kompetentnych, ponieważ nie bardzo wiem, czy dobrze odbieram sen.

Pod koniec maja zmarła moja mama, odbył się pogrzeb, starałam się by wszystko było gotowe, by mama miała tam to co chce, to co lubiła i tak się stało.

Po dwóch dniach po pogrzebie przyśniła mi się mama, wyszła jakby z piwnicy, takie drzwi zaakragloine u góry, a ściana tej jakby piwnicy była cała w kwiatach, takie pnącza kolorowych kwiatów (mama zmarła w szpitalu i dość cierpiała), przyśniła mi się w takiej kolorowej kwiecistej sukience, taka wypoczęta na twarzy, uśmiechała się do mnie, postała popatrzyła, jakby chciała powiedzieć, że jest jej dopbrze i że dobrze wyszykowałam ją (mama od kilku lat chciała już odejść...).

Czy powinnam być sppokojna, czy może oznacza to coś innego?

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

• 2 weeks later...

Moze nie jestem ta osoba,kompetentna,ale w mojej rodzinie mialam ciotke,ktora poprzez sny wlasnie miala czeste kontakty ze zmarlymi.Ona juz nie zyje,ale pamietam czesto opowiadala wlasnie,sny ktore miewala.Na podstawie jej opowiadan,moge Cie zapewnic Margito iz Twoja mama przyszla Cie odwiedzic i poinformowac,iz teraz jest jej dobrze,jest zadowolona pelna zdrowia i radosci,ale takze abys nie martwila sie czy na pewno spelnilas dobrze swoj obowiazek,bo spisalas sie na medal.Wyraznie dala Ci do zrozumienia,ze nie brakuje jej nic,czesto wlasnie mowia o tym kwiaty,sady...i radosc ktora emanuja.Mysle,ze Twoja mama przyszla Ci podziekowac.

Pozdrawiam Afrodite.

Mama dała ci znać że ma wszystko czego jej było potrzebne, nie chce byś się o nią martwiła,

to dobry znak,piwnica i drzwi,są przejściem na drugą stronę,duch mamy odchodzi na drugą stronę,

to był rodzaj pożegnania z Tobą,jest szczęśliwa.

Afrodite <kwiatek>

Iwonka <kwiatek>

Serdecznie wam dziękuję, też tak mi się zdawało, a skoro jak pisze Iwonka przeszła na drugą stronę, i jest szczęśliwa, tym bardziej się cieszę :);*

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

• 5 weeks later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...