Pablo34 Napisano Listopad 17, 2020 Share Napisano Listopad 17, 2020 Witam mam pytanie czy to związek karmiczny Ja 20.02.1986 Ona 3.05.1989 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Light Napisano Listopad 21, 2020 Share Napisano Listopad 21, 2020 Obydwoje jesteście 8/ co daje liczbę 16. Szesnastka jest liczbą karmiczną, jednak abstrahując od numerologii nie czuję tutaj tej karmy. Możecie się wiele od siebie nauczyć, 8 to liczba transformacji. Rozwijać się i wspierać, moja rada. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vil_lemo Napisano Listopad 21, 2020 Share Napisano Listopad 21, 2020 A czy Pablo to nie jednak numerologiczna 1? 1 i 8, związek dwóch na swój sposób uparciuchów. Łącząc siły możecie wiele. Jednak cierpliwość i nauka współpracy bardzo się przyda, żeby ponad swoje ambicje określić co jest dla was ważne, pod tym wszystkim oboje pragniecie ciepła i akceptacji od drugiej osoby. Tak jak pisze light ciągły rozwój i wsparcie, bo oboje zapewne czujecie mocną potrzebę osiągania zamierzonych celów. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Light Napisano Listopad 26, 2020 Share Napisano Listopad 26, 2020 Dnia 21.11.2020 o 13:59, vil_lemo napisał: A czy Pablo to nie jednak numerologiczna 1? 1 i 8, związek dwóch na swój sposób uparciuchów. Łącząc siły możecie wiele. Jednak cierpliwość i nauka współpracy bardzo się przyda, żeby ponad swoje ambicje określić co jest dla was ważne, pod tym wszystkim oboje pragniecie ciepła i akceptacji od drugiej osoby. Tak jak pisze light ciągły rozwój i wsparcie, bo oboje zapewne czujecie mocną potrzebę osiągania zamierzonych celów. Nie wiem w jaki sposób to liczyłem 🙈 Co by tłumaczyło moje wcześniejsze przeczucie. 1 i 8 to w sumie ciekawe połączenie. Wsparcie i rozwój, warto obrać wspólny cel. Jednak potrzebujecie też swojej przestrzeni, i realizacji własnych pomysłów. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.