Rouge Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec Postawiłam karty na pewnego mężczyzne, którego postać bardzo mnie zastanawia.... wyszło mi: Papież+Diabeł+Kapłanka. Aż nie wiem co myśleć... Ktoś pomoże w interpretacji? Jestem mocno początkująca w obejściu z kartami. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano 2 Marzec Share Napisano 2 Marzec Pan jest źonaty lub w poważnym związku. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corneria Napisano 3 Marzec Share Napisano 3 Marzec Ja też jestem początkująca, ale bym powiedziała że Pan jest dla Ciebie autorytetem i oczarował Cię, żeby nie powiedzieć, uwiódł, zmanipulował, niemniej jednak w tej relacji będziesz mu podległa i będziesz/jesteś w pozycji ofiary. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano 3 Marzec Share Napisano 3 Marzec Diabeł to zazwyczaj toksyczna i bolesna relacja która będzie się wlekła bardzo długo. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano 7 Marzec Share Napisano 7 Marzec Miedzy Wami może być pociag fizyczny. Mogą być miedzy Wami ograniczenia różnego rodzaju bo wygląda to tak jakbyście sobie przyglądali 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rouge Napisano 8 Marzec Autor Share Napisano 8 Marzec W dniu 7.03.2023 o 11:26, Reni45 napisał: Miedzy Wami może być pociag fizyczny. Mogą być miedzy Wami ograniczenia różnego rodzaju bo wygląda to tak jakbyście sobie przyglądali W sumie to się zgadza :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.