PeggyCarter Napisano 6 Marzec Share Napisano 6 Marzec Witam, od 2 dni śni mi się były partner, który mnie rzucił. W pierwszym śnie wraca do mnie, w kolejnym znowu mnie rzuca i w ostatnim też mnie rzuca. Zanim to robi przywozi mnie na mszę do kościoła gdzie przed wejściem muszę zostawić moje buty. Był przez chwilę ze mną w kościele gdy się modliłam a potem zniknął o okazało się, że chce wrócić do domu beze mnie. Odnajduję go a on mówi, że na jakimś weselu w rodzinie z jego strony nie będę siedzieć przy stoliku dla rodziny tylko przy barze. Postanawiam jechać razem z nim do domu. W trakcie jazdy z rozmowy wynika, że już nic dla niego nie znaczy i mnie rzuca a ja daję mu do zrozumienia, że go kocham. W nerwach skręcam mu kierownicę i powoduje stłuczkę ale bez żadnych skutków - nie ma uszkodzeń i jedziemy dalej bez zatrzymania. Proszę o interpretację. Nie wiem czy ten sen jest spowodowany tęsknotą za nim i uczuciem porzucenia czy może oznaczać coś więcej. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Napisano 7 Marzec Share Napisano 7 Marzec To jest bardzo częste, a nawet napisałabym, że "normalne" po rozstaniu. Tym bardziej, gdy w to wszystko wchodzi smutek, ból, powrót do wspomnień, tęsknota, analizowanie tego co było i co mogłoby jeszcze być, gdyby... Przeżywasz to wszystko, a to ma wpływ na Twoją podświadomość, a następnie na sny. Doświadczasz tak naprawdę wszystkiego, bo Twój ból miesza się z tęsknotą, miłość z nienawiścią, dlatego w jednych snach on będzie z Tobą, a w kolejnych pojawi się rozstanie. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec Kierowanie samochodem we śnie, to kierowanie swoim życiem, skoro to on kieruje, to prawdopodobnie to on jest w Twoim życiu ważniejszy niż Ty i nie wazne, ze się rozstaliscie, bo chodzi o mysli i emocje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.