iwanek Napisano 15 Marzec Share Napisano 15 Marzec Chciałabym zgłębić trochę bardziej swój kosmogram. Szukam książek które by mi to ułatwiły. Znacie może jakieś pozycje godne polecania? Za wszelkie sugestie ślicznie dziękuję ♥️ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano 15 Marzec Share Napisano 15 Marzec Iwuś, ja Ci napiszę jutro na priv, dziś już jestem padnięta. Ściskam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano 16 Marzec Autor Share Napisano 16 Marzec Lunka dziękuję Ci ślicznie 😘 😘 😘 😘 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freakout Napisano 18 Marzec Share Napisano 18 Marzec sorki że się wtrącę, ale czemu akurat książki? internet aż kipi interpretacjami poszczególnych planet w domach i aspektów między nimi, a książki mają z reguły ograniczony zasób informacji, więc po co się ograniczać? :) ja z własnego doświadczenia polecam internet - najlepsza książka jaka tylko może być :P no chyba że wchodzi tu problem natury językowej, ale jest sporo informacji również w naszym ojczystym języku :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano 19 Marzec Autor Share Napisano 19 Marzec Internet najlepsza książka jaka może być... Tu bym się nie zgodziła, bowiem obfituje w śmieci i bzdury. Poza tym każdy może czerpać z tego co chce. A ja wolę formy papierowe. Tyle. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.