Pola11 Napisano 4 Maj Share Napisano 4 Maj Witam wszystkich Mam ogromną prośbę. Postawiłam karty na dwa pytania, czy moglibyście pomóc mi w ich interpretacji? 1 co on o mnie myśli? Wyszedł Mag i 8 buław 2 co chce mi powiedzieć? 5 denarów i Rycerz buław Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano 4 Maj Share Napisano 4 Maj Chetnie spotkałby się z Tobą. Mag używa wszystkich sposobów aby zdobyć kobietę Co chce ci powiedzieć Raczej niewiele w 5 Denarach wylewny w slowach nie bedzie a raczej nie uslyszysz tego czego byś chciała Rycerz buław bierze co chce i gna dalej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pola11 Napisano 5 Maj Autor Share Napisano 5 Maj Dziękuję bardzo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pola11 Napisano 5 Maj Autor Share Napisano 5 Maj Może ktoś jeszcze ma inne spojrzenie na te karty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano 7 Maj Share Napisano 7 Maj Dnia 4.05.2023 o 17:01, Pola11 napisał: Witam wszystkich Mam ogromną prośbę. Postawiłam karty na dwa pytania, czy moglibyście pomóc mi w ich interpretacji? 1 co on o mnie myśli? Wyszedł Mag i 8 buław 2 co chce mi powiedzieć? 5 denarów i Rycerz buław Z góry dziękuję i pozdrawiam Ad 1- Jest zafascynowany Tobą, zastanawią sie nad tym co czuje i zdecydowanie myśli o Tobie, jednak na chwilę obecną to nic stałego mu po głowie nie chodzi, raczej próbuje czarować i manipulować. Pociągasz go, ale w karcie 8 Buław zazwyczaj coś szybko się dzieję i równie szybko kończy, zatem jego fascynacja Twoją osobą może nie trwać zbyt długo. Ad 2- Jest niepewny swoich wyobrażeń, być może trudności w określeniu tego co czuje. Raczej nie należy do ugodowych, to on trzyma za lejce tej znajomości i jeśli zechce zakończy szię szybko i raczej burzliwie. Pozdrawiam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pola11 Napisano 7 Maj Autor Share Napisano 7 Maj Dziękuję za odpowiedź Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.