Venatrix89 Napisano Sierpień 3, 2023 Share Napisano Sierpień 3, 2023 Część, Kładłam ostatnio karty tarota na przyszłość mojego małżeństwa. Pytania które padły to: Jak przebiegnie ceremonia ślubna? Jaka będzie najbliższą przyszłość? Mocne strony związku Słabe strony związku Czy małżeństwo będzie trwałe? Wynik: Sąd ostateczny+ świat + cesarzowa + wieża+ cesarz Jak mam to interpretować? Bardziej zastanawia mnie ta druga część wróżby cesarzowa+wieża+cesarz. Z góry dziękuję za rady! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venatrix89 Napisano Sierpień 3, 2023 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2023 *słabe strony związku/zagrożenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Sierpień 3, 2023 Share Napisano Sierpień 3, 2023 Wróżyłaś tylko z Arkan Wielkich? Czy kazda z kart jest na jedno z pytan ktore zadałaś? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venatrix89 Napisano Sierpień 3, 2023 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2023 Hej, Tylko WA. Dokładnie tak, jedno pytanie - jedna karta :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Sierpień 3, 2023 Share Napisano Sierpień 3, 2023 1 godzinę temu, Venatrix89 napisał: Hej, Tylko WA. Dokładnie tak, jedno pytanie - jedna karta :) Ciekawe karty;) Mocne strony związku to cieplo, rodzina, atmosfera domowego ogniska, opiekuńczość. Mam wrazenie ze to Ty bedziesz tą osobą, ktora łagodzi wszelkie burze, dba o dobro Waszej rodziny, ma decydujący glos w waznych sprawach. Slabe strony- hmm ... moze chodzi tu doslownie o budynek, ze bedziecie miec nieciekawa sytuację mieszkaniową lub podwaliny Waszego związku nie są tak mocne jak zakladałaś. Ostatnie pytanie- mocna karta. Tak, zdecydowanie małzeństwo bedzie trwale. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venatrix89 Napisano Sierpień 3, 2023 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2023 Dzięki za info :) ta cesarzowa by tu pasowała bo faktycznie mam czasem osobowość dominującą i muszę się hamować 😅 Propo wieży szykuje nam się gruntowny remont kuchni, a potem łazienki więc może coś tu jest na rzeczy 😅 Ślub bierzemy po 8 latach związku więc jest to przemyślana decyzja, pozatym burze i kłótnie czasem się zdarzają 😌 pozdrawiam, Venatrix Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.