Venatrix89 Napisano 3 Sierpień Share Napisano 3 Sierpień Część, Kładłam ostatnio karty tarota na przyszłość mojego małżeństwa. Pytania które padły to: Jak przebiegnie ceremonia ślubna? Jaka będzie najbliższą przyszłość? Mocne strony związku Słabe strony związku Czy małżeństwo będzie trwałe? Wynik: Sąd ostateczny+ świat + cesarzowa + wieża+ cesarz Jak mam to interpretować? Bardziej zastanawia mnie ta druga część wróżby cesarzowa+wieża+cesarz. Z góry dziękuję za rady! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venatrix89 Napisano 3 Sierpień Autor Share Napisano 3 Sierpień *słabe strony związku/zagrożenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano 3 Sierpień Share Napisano 3 Sierpień Wróżyłaś tylko z Arkan Wielkich? Czy kazda z kart jest na jedno z pytan ktore zadałaś? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venatrix89 Napisano 3 Sierpień Autor Share Napisano 3 Sierpień Hej, Tylko WA. Dokładnie tak, jedno pytanie - jedna karta :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano 3 Sierpień Share Napisano 3 Sierpień 1 godzinę temu, Venatrix89 napisał: Hej, Tylko WA. Dokładnie tak, jedno pytanie - jedna karta :) Ciekawe karty;) Mocne strony związku to cieplo, rodzina, atmosfera domowego ogniska, opiekuńczość. Mam wrazenie ze to Ty bedziesz tą osobą, ktora łagodzi wszelkie burze, dba o dobro Waszej rodziny, ma decydujący glos w waznych sprawach. Slabe strony- hmm ... moze chodzi tu doslownie o budynek, ze bedziecie miec nieciekawa sytuację mieszkaniową lub podwaliny Waszego związku nie są tak mocne jak zakladałaś. Ostatnie pytanie- mocna karta. Tak, zdecydowanie małzeństwo bedzie trwale. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venatrix89 Napisano 3 Sierpień Autor Share Napisano 3 Sierpień Dzięki za info :) ta cesarzowa by tu pasowała bo faktycznie mam czasem osobowość dominującą i muszę się hamować 😅 Propo wieży szykuje nam się gruntowny remont kuchni, a potem łazienki więc może coś tu jest na rzeczy 😅 Ślub bierzemy po 8 latach związku więc jest to przemyślana decyzja, pozatym burze i kłótnie czasem się zdarzają 😌 pozdrawiam, Venatrix Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.