zoltyautobus Napisano Sierpień 16, 2023 Share Napisano Sierpień 16, 2023 wypadl: rycerz mieczy, 7 bulaw, 3 mieczy, 3 kielichow nie mam pojecia jak interpretowac tu szczegolnie trojke mieczy, zwlaszcza po takiej karcie jak 3 kielichow Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Sierpień 17, 2023 Share Napisano Sierpień 17, 2023 15 godzin temu, zoltyautobus napisał: wypadl: rycerz mieczy, 7 bulaw, 3 mieczy, 3 kielichow nie mam pojecia jak interpretowac tu szczegolnie trojke mieczy, zwlaszcza po takiej karcie jak 3 kielichow Nie chcę nic sugerować, ale mi to wyglada na jakiś trójkąt milosny. Być moze jest ktos trzeci. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Wrzesień 5, 2023 Share Napisano Wrzesień 5, 2023 On Ciebie zrani, rozczaruję. Ta osoba podchodzi lekko do relacji, bawi się. Są inne osoby u niej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.