sarara Napisano 23 Sierpień Share Napisano 23 Sierpień Dlaczego nie zostałam przyjęta do pewnej grupy? paź buław wisielec kapłan Tutaj odczytałam to, że kapłan -moderator powstrzymał moje działanie, moją chęć aktywności, jakiejś interakcji. Jak gdybym uznana została za niedojrzałego pazia, który nie pasuje do głębokich przeżyć uczestników grupy. Wyciągnęłam jeszcze dwie karty, pytając, co było powodem odmowy. siła 4 denarów Przychodzi mi do głowy zamknięta społeczność w 4 denarów. Dodajcie coś mądrego, proszę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarara Napisano 28 Sierpień Autor Share Napisano 28 Sierpień paź buław wisielec kapłan A może te karty mówią tylko o chwilowym przestoju/zawieszeniu w znalezieniu kogoś, kto pokieruje dalej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano 28 Sierpień Share Napisano 28 Sierpień Widzę to podobnie. Trochę faktycznie jakby grupa była hermetyczna lub konserwatywna, miała swoje zasady lub po prostu w tym momencie wstrzymała "nabór" nowych członków. Może potrzebują czasu do namysłu lub postrzegają Ciebie jako osobę nie dość doświadczoną w danej materii (paź), lekkoduszną czy impulsywną, popędliwą, albo chcą Cię przetrzymać na ten czas. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano 29 Sierpień Share Napisano 29 Sierpień 12 godzin temu, Essa napisał: Widzę to podobnie. Trochę faktycznie jakby grupa była hermetyczna lub konserwatywna, miała swoje zasady lub po prostu w tym momencie wstrzymała "nabór" nowych członków. Może potrzebują czasu do namysłu lub postrzegają Ciebie jako osobę nie dość doświadczoną w danej materii (paź), lekkoduszną czy impulsywną, popędliwą, albo chcą Cię przetrzymać na ten czas. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano 29 Sierpień Share Napisano 29 Sierpień Mi ten kapłan mowi ze musisz się czegos nauczyć, brakuje Ci kursu, szkolenia czy po prostu potrzebnej wiedzy. Moze myslą ze nic nowego Twoja osoba nie wniesie do grupy. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarara Napisano 29 Sierpień Autor Share Napisano 29 Sierpień Bardzo dziękuję, dziewczyny :) Grupa nie ma charakteru konserwatywnego, raczej mniejszościowy, ale wszędzie znajdą się osoby konserwatywne pod pewnymi względami. Nie wiedza, ale sytuacja życiowa jest wyznacznikiem tego, czy przyjmują do grupy, czy nie. Dlatego tak zdziwiło mnie to, że spotkałam się z odmową. Pozdrawiam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.