koteczek67 Napisano Wrzesie艅 29, 2023 Napisano Wrzesie艅 29, 2023 co mo偶e oznacza膰 powtarzalno艣膰 tej karty w rozk艂adach? w ostatnich tygodniach bardzo cz臋sto wypada艂a mi 4 pentakli. niedawno inna osoba zajmuj膮ca si臋 tarotem postawi艂a mi karty na moj膮 obecn膮 energi臋 i otrzyma艂a 4 pentakli+6 mieczy+cesarzow膮. widz臋, 偶e by艂 ju偶 temat o powtarzalno艣ci kart, kto艣 w贸wczas zasugerowa艂 w komentarzu, 偶e powtarzaj膮ca si臋 4 pentakli 艣wiadczy o jakiej艣 blokadzie. by艂abym wdzi臋czna jakby kto艣 podzieli艂 si臋 swoj膮 opini膮 z g贸ry bardzo dzi臋kuj臋 za pomoc Cytuj
Essa Napisano Wrzesie艅 30, 2023 Napisano Wrzesie艅 30, 2023 4 denar贸w m贸wi o tkwieniu przy tym, co znane, obawie przed p贸j艣ciem do przodu, otworzeniem si臋 czy dzieleniem si臋 jakimi艣 swoimi zasobami (chowaniem ich przed 艣wiatem zewn臋trznym).聽 Czyli np. je艣li co艣 do kogo艣 czujesz - to nie pokazujesz tego po sobie, a je艣li masz jaki艣 talent - nie ujawniasz go.聽 Mo偶e to by膰 te偶 taka postawa asekuracyjna, czy nawet l臋kowa. Mo偶e oznacza膰 tkwienie w jakim艣 starym schemacie czy w strefie komfortu, kt贸ra uniemo偶liwia samorozw贸j.聽 聽 聽4 pentakli+6 mieczy+cesarzowa聽 to zestawienie m贸wi o podr贸偶y od postawy zamkni臋tej, ku nowym horyzontom - ku otwarto艣ci, kreatywno艣ci, samo艣wiadomo艣ci jako kobiety. Cesarzowa to karta obfito艣ci i pewno艣ci siebie - wi臋c wydaje si臋, 偶e jeste艣 w procesie otwierania si臋 na nowe :) 聽 聽 1 Cytuj
Sue Napisano Pa藕dziernik 1, 2023 Napisano Pa藕dziernik 1, 2023 馃槉 Pi臋knie uj臋艂a poprzedniczka 馃挏 Dodam tylko - powtarza si臋 bo prosi o wyj艣cie ze strefy komfortu .Zach臋ca聽 do rozwoju w kierunku "cesarzowa"- czyli jak w po艣cie poprzedniczki. 聽 1 Cytuj
Polecane posty
Do艂膮cz do rozmowy
Mo偶esz zacz膮膰 pisa膰 teraz i zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz konto, zaloguj si臋.