Essa Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 1 godzinę temu, iwanek napisał: 9 Monet Jakieś przegryzki w kształcie kulek coś wysublimowanego jak ucho wędzone choć tak karta ponoć mówi o wegetarianizmie hehe 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 3 minuty temu, Essa napisał: To ja Wam zadam... Czy lubię jeść małże i krewetki? 4 Mieczy nie specjalnie Może nudzi cię dobieranie się do nich 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 Przed chwilą, iwanek napisał: 4 Mieczy nie specjalnie Może nudzi cię dobieranie się do nich może nie nudzi, ale jakoś tak niespecjalnie lubię Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 Co do ubrania sobie dzisiaj kupiłam? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 3 godziny temu, iwanek napisał: Co do ubrania sobie dzisiaj kupiłam? Garnitur? krawat? Król mieczy mi wyszedł 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 7 godzin temu, szyszka napisał: ha ha a no nie jednak jestem kobietą więc garnitury i krawaty odpadaja 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 1 godzinę temu, iwanek napisał: ha ha a no nie jednak jestem kobietą więc garnitury i krawaty odpadaja Ale próbuj dalej szyszka 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 1 godzinę temu, iwanek napisał: ha ha a no nie jednak jestem kobietą więc garnitury i krawaty odpadaja może strój kąpielowy XD hm coś 2 częściowego? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 Przed chwilą, szyszka napisał: może strój kąpielowy XD hm coś 2 częściowego? Były to 2 rzeczy. Ale to nie strój ani nic 2 częściowego 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 8 minut temu, iwanek napisał: Były to 2 rzeczy. Ale to nie strój ani nic 2 częściowego No właśnie mie coś podwójnego wyłazi.. ostatni mój strzał może chodzi o -> buty?? bo przecież muszą być 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 1 minutę temu, szyszka napisał: No właśnie mie coś podwójnego wyłazi.. ostatni mój strzał może chodzi o -> buty?? bo przecież muszą być 2 Niestety to nie buty Podaję poprawną odp. Kupiłam dwie bluzki z krótkim rekawem Szyszka zadaj 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 W czwartek musiałam gdzieś pojechać. Pytanie gdzie byłam? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 3 minuty temu, szyszka napisał: W czwartek musiałam gdzieś pojechać. Pytanie gdzie byłam? 5 Monet szpital bądź ośrodek zdrowia? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 2 minuty temu, iwanek napisał: 5 Monet szpital bądź ośrodek zdrowia? Karta wyszła dobra, ale niestety to jeszcze nie to. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 Bank??? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 6 minut temu, iwanek napisał: Bank??? Zdradzę, że jest to wielka instytucja.. blisko .. ale to nie jest bank. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 Urząd skarbowy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 10 godzin temu, iwanek napisał: Urząd skarbowy Jeszcze nie to, ale podobnie silna instytucja Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 12, 2018 Share Napisano Sierpień 12, 2018 ZUS 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 13, 2018 Share Napisano Sierpień 13, 2018 Podam prawidłową odp. SĄD/PROKURATURA byłyście blisko. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 13, 2018 Share Napisano Sierpień 13, 2018 @iwanek byłaś bardzo blisko, chcesz zadać? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 13, 2018 Share Napisano Sierpień 13, 2018 2 godziny temu, Essa napisał: @iwanek byłaś bardzo blisko, chcesz zadać? Jasne W takim razie : otrzymałam dzisiaj paczkę. Co w niej było??? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 13, 2018 Share Napisano Sierpień 13, 2018 IX Buław? chyba beznadziejna karta mi wyszła. Kojarzy mi się z wysiłkiem intelektualnym lub nakryciem na głowę... (coś szalejesz z zakupami ostatnio:P książki, bluzki...haha ) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 13, 2018 Share Napisano Sierpień 13, 2018 33 minuty temu, Essa napisał: IX Buław? chyba beznadziejna karta mi wyszła. Kojarzy mi się z wysiłkiem intelektualnym lub nakryciem na głowę... (coś szalejesz z zakupami ostatnio:P książki, bluzki...haha ) Czasem trzeba poprawić sobie nastroj A tak w sekrecie Wam powiem że jestem ksiazkoholikiem i nie potrafię opanować się przed ich kupnem ale do rzeczy: jest to coś związanego z moimi zainteresowaniami Essa spróbuj jeszcze raz 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 14, 2018 Share Napisano Sierpień 14, 2018 12 godzin temu, iwanek napisał: Czasem trzeba poprawić sobie nastroj A tak w sekrecie Wam powiem że jestem ksiazkoholikiem i nie potrafię opanować się przed ich kupnem ale do rzeczy: jest to coś związanego z moimi zainteresowaniami Essa spróbuj jeszcze raz no i po sekrecie musisz jakis nowy opracowac... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.