Syrena Napisano Marzec 27, 2019 Share Napisano Marzec 27, 2019 Jak masz na myśli jakieś kijki to nie . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 30, 2019 Share Napisano Marzec 30, 2019 Ktoś, coś jeszcze? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Marzec 31, 2019 Share Napisano Marzec 31, 2019 5 buław poz. odwrócona - coś co daje szybkość, wprowadza Cię w ruch, coś do jeżdżenia 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 31, 2019 Share Napisano Marzec 31, 2019 6 godzin temu, Karolina napisał: 5 buław poz. odwrócona - coś co daje szybkość, wprowadza Cię w ruch, coś do jeżdżenia tak, Chcę kupić wrotki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 7, 2019 Share Napisano Kwiecień 7, 2019 Dziękuję Więc, co kupiłam w weekend? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 Wisielec - ja stawiam na jakąś garderobę, ponieważ wisielec nie ma butów to może właśnie je kupiłaś? 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 Ktoś jeszcze weźmie udział w ćwiczeniu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 7 monet - produkty spożywcze, dużo owoców i warzyw 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 15, 2019 Share Napisano Kwiecień 15, 2019 Dnia 14.04.2019 o 12:31, Syrena napisał: Wisielec - ja stawiam na jakąś garderobę, ponieważ wisielec nie ma butów to może właśnie je kupiłaś? Dokładnie to spodnie kupowałam. Gratuluję 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 27, 2019 Share Napisano Kwiecień 27, 2019 Jutro tj. w niedzielę jadę w pewne miejsce. Co będę tam robiła? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Kwiecień 27, 2019 Share Napisano Kwiecień 27, 2019 Paź mieczy - uczyła się czegoś, zbierała informacje, może wybierasz się na jakieś warsztaty? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Kwiecień 30, 2019 Share Napisano Kwiecień 30, 2019 As monet Syrenka bedzie ogladac kawalek pola bedziesz kupowac dzialke nowy domek? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Kwiecień 30, 2019 Share Napisano Kwiecień 30, 2019 @Syrena trafila 6 w totka cicho siedzi lub spadek po ciotce 7 wodzie po kisielu. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 Królowa buław - Byłaś na jakimś spotkaniu ze znajomymi, z rodziną lub jakimkolwiek innym, ale na pewno w otoczeniu ludzi 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 @Syrena Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 2, 2019 Share Napisano Maj 2, 2019 19 godzin temu, Ewelina napisał: Królowa buław - Byłaś na jakimś spotkaniu ze znajomymi, z rodziną lub jakimkolwiek innym, ale na pewno w otoczeniu ludzi Byłam u cioci na urodzinach.... Są goście i jest rodzina lalalallala 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Na sobotę mam pewne plany:D Czego dotyczą, co będę czyniła? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 7 mieczy - będziesz robiła coś o czym Twoje otoczenie niekoniecznie będzie wiedzialo, tak trochę w ukryciu. Moe idziesz na jakieś spotkanie, o którym nie chcesz mówić 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 10, 2019 Share Napisano Maj 10, 2019 9 Denarów - wybierasz się na jakąś uroczystość, imprezę, do znajomych? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Maj 11, 2019 Share Napisano Maj 11, 2019 Rycerz monet - będziesz pracowała 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 22, 2019 Share Napisano Maj 22, 2019 @Ismena 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 22, 2019 Share Napisano Maj 22, 2019 Na jaki wyjazd zaprosiła mnie koleżanka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 26, 2019 Share Napisano Maj 26, 2019 7 bulaw - skojarzyło mi się z jakimś obozem przetrwania,, zawodami, konkurencją 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 9 kielichów - jakiś upiększający, relaksacyjny 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 królowa kielichów - może na jakiś event lub szkolenie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.