Alicja Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 Marika, Ismena dziękuję za udział i przepraszam za brak szybkiej weryfikacji. Moja znajoma jest blondynką, oczy ma niebieskie nie jest wyższa, ale za to jest starsza. Ismeno dodasz nowe pytanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Dziękuję Dobrze, więc to moje pytanie: Dzisiaj rozmawiałam ze znajomą ekspedientką. Jak ona wygląda, może coś charakterystycznego uda się określić? Zapraszam osoby, które mają karty klasyczne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Walet pik- młoda, studentka, typ "Chłopiary" włosy krótkie, oczy ciemne, przy trasowaniu wypadła mi 9 trefl, może farbuje włosy na rudo? .... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Tefigi dziękuję Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 10 Karo - jest to starsza od Ciebie pani, miła kulturalna, inteligentna, posiadająca dużą wiedzę. Może być naturalna blondynką, ale farbuje włosy na inny kolor (może brąz), oczy brązowe. Szczupła, zawsze ładnie ubrana Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 3, 2017 Share Napisano Lipiec 3, 2017 Mariko dziękuję Weryfikacja: Ta pani jest starsza, ma około 50 lat. Jest naturalną brunetką, włosy ma dłuższe, jakoś tak za ramiona. Oczy niebieskie. Nie jest szczupła, ani gruba, taka po środku Ubiera się ładnie, schludnie i tak żeby jej było wygodnie. Z tego co widzę, Marika trafnie określiła, że jest starsza ode mnie, więc może Mariko dodasz nowe pytanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 4, 2017 Share Napisano Lipiec 4, 2017 Dziękuję: Moje pytanie: Dzisiaj robiąc zakupy, rozmawiałam z pewnym mężczyzną. Jak on wygląda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 5, 2017 Share Napisano Lipiec 5, 2017 10 Kier - może jest to starszy mężczyzna? Tak mi się skojarzyło z kimś w wieku 60-70 lat. Siwe włosy, człowiek spracowany. Ale mimo wszystko o pogodnej twarzy, zawsze uśmiechnięty, pozytywnie nastawiony do życia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Walet pik- młody mężczyzna, moze brunet,kawaler, przystojny, podoba się kobietom, bajerant, wykształcony, ambitny, jakiś urzędnik, lekarz, mundurowy, nieodpowiedzialny człowiek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Ismeno, Tefigi dziękuje Weryfikacja: Jest to mężczyzna w wieku około 40 lat. Brunet, bardzo opalony, oczy brązowe. Zdecydowanie on mi bardzo pasuje do Waleta Pik - człowiek, któremu nie zawsze i nie do końca można ufać, kto nie dotrzyma tajemnicy, taki zbyt ciekawski. Najlepiej określiła Tefigi brawo Dodasz nową zagadkę Tak poza tym Tefigi, gratuluję, bo widzę, że Twoja praca z kartami jest na bardzo dobrym etapie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Dziękuję Mariko, staram się w każdej wolnej chwili cwiczyc Moja zagadka Jak wasze karty opiszą mojego męża Ach nie mogę się doczekać odpowiedzi Oczywiście serdecznie zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w ćwiczeniu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Dziękuję Mariko, staram się w każdej wolnej chwili cwiczyc Moja zagadka Jak wasze karty opiszą mojego męża Ach nie mogę się doczekać odpowiedzi Oczywiście serdecznie zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w ćwiczeniu. Także lubię brać udział w tych ćwiczeniach, bo przynajmniej cały czas mam kontakt z kartami W sumie ja bym chciała jakieś dodatkowe tematy z ćwiczeniami, ale nie wiem co na to pozostałe osoby, czego brakuje? Opis wyglądu i miejsca jest, ćwiczenia na tak/nie również, więc nie wiem co by mogło jeszcze być dla zwiększenia ilości i urozmaicenia działu? Jak wasze karty opiszą mojego męża 9 Karo, 10 Pik, Walet Trefl Moim zdaniem ma ciemne włosy, może niekoniecznie brunet, ale szatyn? Oczy piwne, nie są brązowe. Jest wysoki, dobrze zbudowany. Może uprawia jakiś sport, biega? (10 Pik) albo lubi wyjazdy w góry i wspinaczki? Raczej nie jest cichy, walczy o swoje, lubi czytać książki, dowiadywać się jakichś ciekawostek, uczyć czegoś nowego? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 13, 2017 Share Napisano Lipiec 13, 2017 Walet Kier, 9 Kier - blondyn, oczy niebieskie. Nie wyróżnia się swoim wyglądem, ani wzrostem (przecięty). może sprawiać wrażenie bardzo sympatycznego, przyjacielskiego. Kobiety lubią z nim przebywać, w ich oczach jest atrakcyjny, pełen uroku. Może być tajemniczy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 14, 2017 Share Napisano Lipiec 14, 2017 10 Pik, 9 Trefl - jest brunetem, może być też nawet wysoki - jakieś ponad 185 cm wzrostu. Jest również szczupły, może prowadzić zdrowy tryb życia przez co nie ma kiedy przybrać na wadze. Jeżeli chodzi o charakter, to taki trochę uszczypliwy, czasami niecierpliwy, szybko się denerwuje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 15, 2017 Share Napisano Lipiec 15, 2017 Jak wasze karty opiszą mojego męża 9 Karo, 10 Pik, Walet Trefl Moim zdaniem ma ciemne włosy, może niekoniecznie brunet, ale szatyn? Oczy piwne, nie są brązowe. Jest wysoki, dobrze zbudowany. Może uprawia jakiś sport, biega? (10 Pik) albo lubi wyjazdy w góry i wspinaczki? Raczej nie jest cichy, walczy o swoje, lubi czytać książki, dowiadywać się jakichś ciekawostek, uczyć czegoś nowego? Dziękuję Mariko opis się zgadza oprócz tych książek Kobiety lubią z nim przebywać, w ich oczach jest atrakcyjny, pełen uroku. Może być tajemniczy. Alicji to się zgadza Ismeno Ty też go świetnie opisalas 10 Pik, 9 Trefl - jest brunetem, może być też nawet wysoki - jakieś ponad 185 cm wzrostu. Jest również szczupły, może prowadzić zdrowy tryb życia przez co nie ma kiedy przybrać na wadze. Jeżeli chodzi o charakter, to taki trochę uszczypliwy, czasami niecierpliwy, szybko się denerwuje. A więc każda z was trafnie opisała mojego męża, gratuluję wam Która pierwsza tu zajrzy niech zada kolejna zagadke Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 15, 2017 Share Napisano Lipiec 15, 2017 Tefigi dziękuję i brawa dla dziewczyn Dobrze, to w takim razie proszę opiszcie jak wygląda moja znajoma Ewelina Zapraszam osoby, które mają karty klasyczne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 17, 2017 Share Napisano Lipiec 17, 2017 As kier- blondynka, ambitna, zabawna, inteligentna, ważna jest dla niej praca i sukces zawodowy, wybredna jeśli chodzi o potencjalnego partnera. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 17, 2017 Share Napisano Lipiec 17, 2017 Tefigi dziękuję! Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Chyba już nikt nie weźmie udziału. Tefigi bardzo trafny opis brawo praktycznie wszystko sie zgadza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Sierpień 2, 2017 Share Napisano Sierpień 2, 2017 Dziękuję. Czy tylko my Ismeno bierzemy udział w tym ćwiczeniu? Zapraszamy wszystkich którzy posiadają karty klasyczne do udziału w ćwiczeniach. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Sierpień 2, 2017 Share Napisano Sierpień 2, 2017 Zadam pytanie. Opiszcie Mnie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 7, 2017 Share Napisano Sierpień 7, 2017 9 karo, 10 kier, 9 pik Moim zdaniem, jesteś szatynka, ale możesz farbować się na blond lub lekko rozjaśniać swój naturalny kolor. Oczy masz albo niebieskie albo zielone. Jesteś raczej średniego wzrostu. Możesz za wszelką cenę dążyć do szczęścia rodzinnego, ogólnie w Tobie może być więcej takich dobrych, pozytywnych cech. Ludzie odbierają Cię jako pomocną osobę, chociaż czasami wolisz zostać w domu, przebywać samotnie niż wśród innych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Sierpień 18, 2017 Share Napisano Sierpień 18, 2017 Już raczej nikt nie weźmie udziału. Jestem blondynką ale rozjaśnianie włosy, oczy niebieski, średniego wzrostu pod wysoka reszta też raczej się zgadza dziękuję, Dodaj proszę zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 Tefigi dziękuję! Moje pytanie: Dzisiaj rozmawiałam z pewną osobą. Jak ta osoba wygląda? Zapraszam do wzięcia udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Wrzesień 12, 2017 Share Napisano Wrzesień 12, 2017 Dama trefl,as karo - kobieta, najprawdopodobniej twoja koleżanka z pracy, może szefowa, 40-60 lat. Wykształcona, inteligentna. Włosy brazowe bądź rude. Możliwe że samotna, po rozwodzie lub innym rozstaniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.