Margita Napisano Kwiecień 20, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Dnia 19.04.2018 o 18:27, SowAna napisał: Czy sądzicie, że to odpowiednia karta? Może ktoś zechce dodać swoje znaczenia kart 2 mieczy - chłodny umysł, ogarnięte emocje, koncentracja myśli, blokada emocjonalna Daj jak możesz jeszcze raz fotkę, bo kurcze coś zjadło Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Kwiecień 20, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2018 3 Mieczy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Margita, mogłabyś dodać jakieś swoje znaczenia tej karty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Kwiecień 20, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Nie wiem czy to Ci się spodoba, ale ja tak czuję 2 Mieczy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 20, 2018 Share Napisano Kwiecień 20, 2018 Margita - tu wg mnie nie ocenia się poglądów innych, można co najwyżej podać swoje, więc super chodziło mi o to, że w poprzednich postach przy kartach podawano interpretacje, znaczenie tej karty, obrazy są wymowne, lecz nie dla każdego tak samo, mi osobiście ten obraz wiele mówi, ale co mówi Tobie? i też do 3 mieczy, jakbyś mogła Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Kwiecień 21, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2018 10 godzin temu, Margita napisał: 3 Mieczy Karta 3 Mieczy znaczy dla mnie w skrócie cios w serce zadany z najmniej oczekiwanej strony. Ktoś nas zranił swoim postępowaniem czy czynami. Dowiedzieliśmy się gorzkiej prawdy o czymś lub o kimś. To rozłąka, która nas rani i sprawia ból. 8 godzin temu, Margita napisał: Nie wiem czy to Ci się spodoba, ale ja tak czuję 2 Mieczy 2 Mieczy- konieczność podjęcia jakiejś decyzji, ale jednocześnie lęk przed zmianami po jej podjęciu. Człowiek zamyka się w sobie i zamiast działać czeka co się będzie działo. To mogą być również nasze kroki, które były nieprzemyślane do końca i zatrzymały nas na rozdrożu. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 25, 2018 Share Napisano Kwiecień 25, 2018 4 mieczy - wymuszony odpoczynek, zmęczenie bardziej intelektualne, chłód, zatrzymanie nasze, uświadomienie sobie własnego zmęczenia, odpuszczenie tematu, przemyślenie w spokoju, niechęć ruszenia się dalej 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Kwiecień 25, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2018 5 Mieczy- porażka, złość, wstyd, przegrana. Podłe uczynki wykonane w naszym kierunku. Cios, którego się nie spodziewamy. Czasem zdrada, która wprowadza nas w złość i wstyd oraz ogólną niechęć do kontaktu z ludźmi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 25, 2018 Share Napisano Kwiecień 25, 2018 nie wiem jak kliknąć, ze mi się ten twój mały obrazek podoba Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 6 mieczy - odwrócenie się od przeszłości, od problemów, wyruszenie odważnie w nieznane, bez względu na to co przyniesie przyszłość Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 3, 2018 Share Napisano Maj 3, 2018 7 mieczy - spryt, kombinatorstwo, odważne pomysły, obcy teren, niepewna sytuacja, zabieram ile zdołam unieść, powierzchowność 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 8 mieczy - złudny brak przejścia, wyjścia, rozwiązania, utknięcie w miejscu przez zbędne myślenie, iluzja niemożności, potrzeba intensywności myślenia aby pokonać przeszkodę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.