MalinowyDeszcz Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Jak wyglądają Wasze postanowienia noworoczne, dotrzymujecie słowa danego sobie? Ja powoli zaczynam zmieniać siebie i swoje życie więc z całych sił w tym roku będę się trzymać moich małych postanowień Cytuj Początek może być tam, gdzie tylko zechcemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 Z tymi postanowieniami równie bywa ja mam nadzieję, że teraz wyjdzie to lepiej niż w poprzednich latach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 Moje postanowienia noworoczne idealnie obrazuje poniższy obrazek : Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 Ale tak serio, od dłuższego czasu rozmyślam nad tym, że chcę zmienić swoje życie i to w każdej sferze egzystencjalnej. Doceniam to co mam, aczkolwiek w pewnych sprawach zdaje sobie sprawę z tego, iż może być lepiej, a jedyne co mnie ogranicza to przyzwyczajenia i ograniczony sposób myślenia. Każdy z nas może osiągnąć cele, które sobie wyznaczył, spełniać marzenia, wystarczy sobie na to pozwolić Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalinowyDeszcz Napisano Grudzień 4, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2015 U mnie wyglądało to dokładnie tak samo ale teraz musze naprawdę zacząć żeby udowodnić sobie ze potrafię Nad paroma cechami charakteru powinnam popracować i zmienić wiec mam nadzieje się uda Cytuj Początek może być tam, gdzie tylko zechcemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassilda Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 a ja sobie tak myśle...do nowego roku jeszcze trochę zostało,wiec dlaczego by postanowień nie realizować od dzisiaj?żeby nie było jak z tym obrazkiem na siłowni.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 oczywiście zacząć można wcześniej, jak się ma dobrze zaplanowane postanowienia i co zrobić jak je zrealizować- procz samozaparcia, które oczywiście jest bardzo ważne Ja swoje musze doprecyzować Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Moja silna wola niestety kuleje zbieram sobie inspi, przeglądam różne profile na insta, gdzie dziewczyny nieziemsko motywują ludków i wiem, że też mogę to osiągnąć, tylko nie robie nic aby zmienić swoje życie. Mój problem jest w głowie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Ja mam tylko nadzieję, że Nowy Rok będzie lepszy, lżejszy, ciekawszy pod względem towarzyskim. Że będę już dalej w kilku sprawach zawodowych i prywatnych planuję kilka rzeczy, ale nie są to postanowienia, raczej plany, których nie uda się już zrealizować w tym roku (np. przeprowadzka). Mam już pewną wizję siebie np. na lato 2016 - ale dążę już do tego teraz, nie czekam, bo nie ma na co. Jeśli naprawdę mi na czymś zależy to nie muszę się aż tak zmuszać. Staram się robić coś bez spiny, bo inaczej szybko odpuszczam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Zgadzam się Essa Ten rok nie był dla mnie dobry... w sumie jestem w 2 roku numerologicznym, co się potwierdza w rzeczywistości... Oby 2016 był hojniejszy dla nas pod każdym względem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalinowyDeszcz Napisano Grudzień 5, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2015 Ja również się zgadzam z opinią, że był to kiepski rok Wiele spraw ułożyło się nie tak jak powinno... Ale postanowiłam że teraz zrobię wszystko zeby było inaczej. Zaczynam 6 rok numerologiczny, może pomoże? Cytuj Początek może być tam, gdzie tylko zechcemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Oj pomoże pomoże Świetny czas Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 U mnie nie ma postanowień noworocznych z prostej przyczyny, zawsze jak coś sobie zaplanuję, ułożę w myślach nigdy nie zrealizuję, ponieważ zawsze mi coś to poplącze, dlatego teraz nic nie planuję czy to na nowy rok, czy wakacje, czy nawet weekend, nie ma sensu w moim przypadku. Sprawy zaś bez planowania idą gładko, nawet te trudne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 U mnie nie ma postanowień noworocznych z prostej przyczyny, zawsze jak coś sobie zaplanuję, ułożę w myślach nigdy nie zrealizuję, ponieważ zawsze mi coś to poplącze, dlatego teraz nic nie planuję czy to na nowy rok, czy wakacje, czy nawet weekend, nie ma sensu w moim przypadku. Sprawy zaś bez planowania idą gładko, nawet te trudne Mam podobnie Plany w moim przypadku również się nie sprawdzają i dlatego zaprzestałam cokolwiek planować Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 "Jeśli chcesz rozmieszyć Boga, powiedz mu o swoich planach" i to jest prawda, jednak ja w tym roku się poddalam własnym słabościom, teraz stwierdziłam, że jeśli nic nie zrobię to czas i tak minie, tylko, że ja znowu będę stała z rozsznurowanymi butami na środku drogi i się zadreczala, że nie zrobiłam nawet kroku. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalinowyDeszcz Napisano Grudzień 5, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2015 W takim razie ja trzymam za Ciebie kciuki Marcinie, bo tak naprawdę to zdrowie jest tym najważniejszym, bo nie mamy na nie aż takiego wpływu, mam nadzieje Twoje życzenie się spełni Cytuj Początek może być tam, gdzie tylko zechcemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
violia Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Roznie z tym bywa. Zazwyczaj odpuszczam szybko wlasnie z powodu takiego, ze zyje wg pewnego schematu i jest mi tak wygodnie chociaz wiem ze niejedno w moim zachowaniu jeat do poprawy. Chyba w tym roku nie bede sobie nic obiecywala aby znow nie zawiesc samej siebie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Haha, no tak, obrazek wszystko podsumowuje Nie chcę nic obiecywać, wolę wszystko realizować na bieżąco, wtedy większe prawdopodobieństwo, że zaplanowane sprawy doprowadzę do końca Z postanowieniami jest tak, że one są aktualne góra do końca stycznia, a później szybko idą w odstawkę, bo pojawiają się inne sprawy, obowiązki, na które trzeba poświęcić swój czas. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Na rok 2016 w ramach kalendarza książkowego kupiłam Twój dziennik Reginy Brett Bardzo fajny Pozwolę sobie z niego zacytować" "Życzę Wam, żebyście wybrali dla SIEBIE JEDNO SŁOWO. Nie róbcie mnóstwa postanowień, których nie zdołacie dotrzymać. Kiedyś sama tworzyłam długie noworoczne listy, a w grudniu czułam się jak nieudacznik. Pod koniec roku nikt nie powinien czuć się jak nieudacznik." Może warto wybrać jedno, a konkretne? w ciągu roku o nim pamiętać i w miarę możliwości je realizować i na koniec roku zaliczyć sukces? Za rok będzie to coś innego. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 Choćbyśmy nawet zdecydowali się na jedno słowo np. miłość, to dopóki nie docenimy małych rzeczy, tego co mamy, co dostajemy każdego dnia i nie sprecyzujemy sobie tych celi, to kończąc stary rok bez miłości tj. partnera, z którym będziemy mogli budować fundament pod stały związek to i tak będziemy się czuli jak nieudacznicy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Grudzień 22, 2015 Share Napisano Grudzień 22, 2015 owszem, ale postanowienia są po to co my możemy zrobić do czego dążyć. Nikogo się do niczego nie zmusi, ale w przypadku słowa miłość.. to my ją rozsyłajmy i nie chodzi o wyznawanie milosci koledze, ktorego chce sie zdobyc bo moze ucieknie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llenadefe:) Napisano Grudzień 22, 2015 Share Napisano Grudzień 22, 2015 hahah, na pewno ucieknie, faceci boją się uczuć Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 Ja postanowiłam się pobawić i stworzyć sobie mapki, listy, a także inne formy, które pozwolą mi zmienić to co nie odpowiada mi np. w sobie. Jest taka fajna metoda 21 dni, nie wiem czy słyszałyście ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 Ja osobiście nie słyszałam, ale chętnie się dowiem Jakbyś mogła napisać o co w niej chodzi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.