Alicja 318 Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Zamiast zastanawiać się nad planami, z których i tak znając siebie nic nie wyjdzie, postanowiłam zrobić tak jak maleficent Mapa Marzeń, to mój priorytet, długo się zbierałam do jej wykonania, ale nic z tego nie wychodziło, bo dochodziłam do wniosku, że na razie nie czuję takiej potrzeby, aż do teraz Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleficent 50 Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Luna mówią, że 21 dni potrzebuje człowiek, aby mu weszło w nawyk, generalnie ta zasada jest trochę przekłamana, bo uważam, że dla dość twardych osobników np. takich jak ja, którzy uwielbiają wpadać w panikę i często wpadają w dołki potrzeba dłuższego czasu. Ogólnie tą metodę można zastosować do wszystkiego. 21 dni piszesz cechy, które chciałabyś mieć, przez 21 dni pić wodę z cytryną, ma to pomóc nam zmieniać perspektywę. Ja potrzebowałam trochę więcej czasu, ale się udało Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleficent 50 Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Kochane, jak się mają Wasze postanowienia noworoczne ? Ja się pochwalę minął miesiąc odkąd ćwiczę, trzymam dietę oraz unikam wszelakich form słodkości, wreszcie mogę powiedzieć : i did it 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna1986 103 Napisano Luty 16, 2016 Share Napisano Luty 16, 2016 ja sie od miesiaca zbieram do cwiczen i jeszcze nie zaczelam 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleficent 50 Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 Lunka, do dzieła !!!!!!!!!! 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna1986 103 Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 ojejku dziękuję Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
OkoSaurona 230 Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Macie jakieś nowe postanowienia na rok 2020 ? 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 972 Napisano 27 Luty Share Napisano 27 Luty Za nami trudny rok 2020, teraz już mamy marzec prawie 2021. Czy po doświadczeniach z poprzedniego roku zmieniły się Wasze priorytety czy postanowienia? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.