Skocz do zawartości

Pomysł na noworoczne wróżby/zabawy

Margita

Polecane posty

Było świetnie, aczkolwiek ja nie mogłam w pełni uczesniczyć, ale odbije sobie w przyszłym roku <cwaniak>

Swoją drogą, może by pociągnąć dobrą passę, na jakieś wróżby noworoczne, co myślicie?

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Było świetnie, aczkolwiek ja nie mogłam w pełni uczesniczyć, ale odbije sobie w przyszłym roku <cwaniak>

Swoją drogą, może by pociągnąć dobrą passę, na jakieś wróżby noworoczne, co myślicie?

Świetny pomysł :D:D ja jestem za tym <cwaniak>

Świetny pomysł :D:D ja jestem za tym <cwaniak>

Popieram <haha2>

maleficent miałaś świetny temat, wiec dlatego było dużo chętnych! :) Odpowiedzi także udzielałaś piękne i moim zdaniem szczegółowe, więc nie mogło zabraknąć zainteresowanych :)

Wróżby noworoczne, super, tego jeszcze chyba nie było? :D

Ciesze się Alu, że Wam się podobały ;*

Nie ma nigdzie takich wrozb, także możemy nad tym się zastanowić. Pod koniec roku, a na początku nowego dużo osób chciałoby poznać swoją przyszłość ;)

Moim zdaniem to lepiej, że nie ma - będzie jeszcze fajniej, już ja ufam, że coś fajnego wymyślicie :D

• [...] Nadie puede detenerte

Si tu tienes fé

No te quedes con tu nombre escrito en la pared

En la pared...[/list:u]

Moim zdaniem to lepiej, że nie ma - będzie jeszcze fajniej, już ja ufam, że coś fajnego wymyślicie :D

Też się możesz przyłączyć, im więcej osób, tym więcej ciekawych pomysłów na wróżby/zabawy :)

Tak w ogóle, dziewczyny jeśli chcecie, ja nic przeciwko mieć nie mogę :) Tylko obawiam się, że to jest taki czas, iż dużo osób wtedy nie ma - w tym na pewno troszkę użytkowników wypadnie, wiadomo jazdy, rozjazdy, świętowanie, odpoczynek i tak dalej <bezradny>

Ale zrobić możemy, oczywiście. Jeśli zbiorą się chętni, to zobaczymy jak to wyjdzie :)

Można powiedzmy zbierać chętnych na wróżbę w tematach od 28 grudnia, a odpowiadać po nowym roku, np. od 3 lub 5 stycznia :)

Możliwe, że sporo osób ni będzie, jednak jeśli da się reklamę na FB to może ktoś się znajdzie, Andrzejki, to taki dzień, kiedy nie wszyscy obchodzą/wróżą, a na Nowy Rok nawet sceptrycy może poproszą o wróżbę, no tak mi się zdaje, że ten dzień/rok ma większą wagę popularności :)

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

• 2 weeks later...

Dziewczyny proponuję utworzyć nowy temat odnośnie tych wróżb, bo tutaj nie będzie wygodnie to wszystko omawiać ;)

Ja oczywiście nic przeciwko temu nie mam, a jestem jak najbardziej za :), tylko od razu napiszę, że z mojej strony mogą być problemy z dobrą reklamą - święta, rozjazdy, goście itp. więc nie będę aż taka czasowa jak w przypadku wcześniejszych reklam i wróżb. Jednak postaram się zrobić, co w mojej mocy, aby informacja o wróżbach dotarła do jak największej liczby osób :)

Myślę, że mogłybyśmy odpowiadać po Sylwestrze ? Co sądzicie dziewczęta ?

Zapisy zbierać od chwili, kiedy taki dział z wróżbami Bożonarodzeniowymi/Sylwestrowymi/Noworocznymi zostanie utworzony :)

Jeśli chodzi o dział, to ja mogę go utworzyć już 28 lub 29 grudnia. Tylko pozostaje sprawa do ustalenia, od kiedy ma być otwarty dla pytających i czy wyrażacie zgodę na to, aby także goście mieli do niego dostęp?

Najlepiej, to na początek zbierzmy osoby, które chcą wykonywać wróżby, zabawy, a później ustalimy resztę :)

Więc tak, otwieram listę i zgłaszam się:

- Ismena

Dział utworzyłam viewforum.php?f=289, jeśli ktoś chce, to już może zamieścić w nim swój temat/tematy :)

Nie wspomniałam od kiedy wróżby i zabawy się rozpoczynają, myślę, że rozpoczną się wtedy, gdy osoby zainteresowane zaczną dodawać swoje tematy ;)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...