Margita Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 Było świetnie, aczkolwiek ja nie mogłam w pełni uczesniczyć, ale odbije sobie w przyszłym roku Swoją drogą, może by pociągnąć dobrą passę, na jakieś wróżby noworoczne, co myślicie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 ja tam jestem za haha :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Było świetnie, aczkolwiek ja nie mogłam w pełni uczesniczyć, ale odbije sobie w przyszłym roku Swoją drogą, może by pociągnąć dobrą passę, na jakieś wróżby noworoczne, co myślicie? Świetny pomysł ja jestem za tym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 to już niedługo, kochane zbierajcie siły na te tłumy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Było świetnie, aczkolwiek ja nie mogłam w pełni uczesniczyć, ale odbije sobie w przyszłym roku Swoją drogą, może by pociągnąć dobrą passę, na jakieś wróżby noworoczne, co myślicie? Świetny pomysł ja jestem za tym Popieram Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Dajcie spokój, mi się tak przedłużyły wróżby... zmęczona jestem, jednak potrzeba dużej dawki energii pracując z kartami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 maleficent miałaś świetny temat, wiec dlatego było dużo chętnych! Odpowiedzi także udzielałaś piękne i moim zdaniem szczegółowe, więc nie mogło zabraknąć zainteresowanych Wróżby noworoczne, super, tego jeszcze chyba nie było? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Ciesze się Alu, że Wam się podobały Nie ma nigdzie takich wrozb, także możemy nad tym się zastanowić. Pod koniec roku, a na początku nowego dużo osób chciałoby poznać swoją przyszłość Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llenadefe:) Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Moim zdaniem to lepiej, że nie ma - będzie jeszcze fajniej, już ja ufam, że coś fajnego wymyślicie Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Moim zdaniem to lepiej, że nie ma - będzie jeszcze fajniej, już ja ufam, że coś fajnego wymyślicie Też się możesz przyłączyć, im więcej osób, tym więcej ciekawych pomysłów na wróżby/zabawy Tak w ogóle, dziewczyny jeśli chcecie, ja nic przeciwko mieć nie mogę Tylko obawiam się, że to jest taki czas, iż dużo osób wtedy nie ma - w tym na pewno troszkę użytkowników wypadnie, wiadomo jazdy, rozjazdy, świętowanie, odpoczynek i tak dalej Ale zrobić możemy, oczywiście. Jeśli zbiorą się chętni, to zobaczymy jak to wyjdzie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Grudzień 5, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2015 Można powiedzmy zbierać chętnych na wróżbę w tematach od 28 grudnia, a odpowiadać po nowym roku, np. od 3 lub 5 stycznia Możliwe, że sporo osób ni będzie, jednak jeśli da się reklamę na FB to może ktoś się znajdzie, Andrzejki, to taki dzień, kiedy nie wszyscy obchodzą/wróżą, a na Nowy Rok nawet sceptrycy może poproszą o wróżbę, no tak mi się zdaje, że ten dzień/rok ma większą wagę popularności Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Spróbujemy Jeśli nie będzie wielkiego odzewu, czy w ogóle zainteresowania, to nic się nie stanie, będziemy wróżyć we własnym gronie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 No właśnie, reklama na fejsie albo w innym miejscu Ja roześlę po znajomych spróbować zawsze możemy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Grudzień 20, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2015 Podbijam temat wróżb na nowy rok (wróżb/zabaw), jak to dalej z tym będzie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 O Małgosia świetne pytanie zadała, ja jestem chętna, myślałam nad kolejnymi urozmaiconymi wrozbami i zabawami w tej kwestii Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Dziewczyny proponuję utworzyć nowy temat odnośnie tych wróżb, bo tutaj nie będzie wygodnie to wszystko omawiać Ja oczywiście nic przeciwko temu nie mam, a jestem jak najbardziej za , tylko od razu napiszę, że z mojej strony mogą być problemy z dobrą reklamą - święta, rozjazdy, goście itp. więc nie będę aż taka czasowa jak w przypadku wcześniejszych reklam i wróżb. Jednak postaram się zrobić, co w mojej mocy, aby informacja o wróżbach dotarła do jak największej liczby osób Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Bardzo fajny pomysł, ja się chętnie włączę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 Myślę, że mogłybyśmy odpowiadać po Sylwestrze ? Co sądzicie dziewczęta ? Zapisy zbierać od chwili, kiedy taki dział z wróżbami Bożonarodzeniowymi/Sylwestrowymi/Noworocznymi zostanie utworzony Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 Jeśli chodzi o dział, to ja mogę go utworzyć już 28 lub 29 grudnia. Tylko pozostaje sprawa do ustalenia, od kiedy ma być otwarty dla pytających i czy wyrażacie zgodę na to, aby także goście mieli do niego dostęp? Najlepiej, to na początek zbierzmy osoby, które chcą wykonywać wróżby, zabawy, a później ustalimy resztę Więc tak, otwieram listę i zgłaszam się: - Ismena Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 22, 2015 Share Napisano Grudzień 22, 2015 maleficent zgłasza się Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 22, 2015 Share Napisano Grudzień 22, 2015 Ja również Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Grudzień 23, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2015 Zgłaszam się. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Dział utworzyłam viewforum.php?f=289, jeśli ktoś chce, to już może zamieścić w nim swój temat/tematy Nie wspomniałam od kiedy wróżby i zabawy się rozpoczynają, myślę, że rozpoczną się wtedy, gdy osoby zainteresowane zaczną dodawać swoje tematy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Dziewczęta, jutro postaram się coś dodać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 No to się bawimy Tak w ogóle fajnie, że ten pomysł się pojawił i został zamieniony na tego typu akcję z wróżbami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.