Ismena Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Jeśli chcecie i macie możliwość, to rozreklamujcie te wróżby noworoczne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Grudzień 30, 2020 Share Napisano Grudzień 30, 2020 Dnia 21.12.2015 o 22:33, Ismena napisał: Jeśli chodzi o dział, to ja mogę go utworzyć już 28 lub 29 grudnia. Tylko pozostaje sprawa do ustalenia, od kiedy ma być otwarty dla pytających i czy wyrażacie zgodę na to, aby także goście mieli do niego dostęp? Najlepiej, to na początek zbierzmy osoby, które chcą wykonywać wróżby, zabawy, a później ustalimy resztę Więc tak, otwieram listę i zgłaszam się: - Ismena Odświeżam temat Myślę, że można byłoby zorganizować coś w stylu zabawy jaka była kiedyś na forum: podawaliśmy litery alfebetu a życzenia zaczynały się właśnie na tą literę. Kolejną dobrą zabawą mogło by być losowanie karty, tylko może tym razem z talii Lenormand lub innej magicznej Jestem chętny we wzięciu udziału w tym "zamieszaniu" staro-noworocznym Może też jakieś specjalne eliksiry by się znalazły 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 30, 2020 Share Napisano Grudzień 30, 2020 7 godzin temu, Mistiko napisał: Odświeżam temat Myślę, że można byłoby zorganizować coś w stylu zabawy jaka była kiedyś na forum: podawaliśmy litery alfebetu a życzenia zaczynały się właśnie na tą literę. Kolejną dobrą zabawą mogło by być losowanie karty, tylko może tym razem z talii Lenormand lub innej magicznej Jestem chętny we wzięciu udziału w tym "zamieszaniu" staro-noworocznym Może też jakieś specjalne eliksiry by się znalazły Nie mam nic przeciwko, możesz założyć temat w każdej chwili 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Grudzień 30, 2020 Share Napisano Grudzień 30, 2020 58 minut temu, Ismena napisał: Nie mam nic przeciwko, możesz założyć temat w każdej chwili A Ty weźmiesz udział? Bo ja nie posiadam kart fizycznie, mógłbym jedynie dostarczać eliksiry ew. rzucić jakąś muzykę nastrojowo-sylwestrową. Dzial ZC jeszcze jest aktywny adminko? Może jeden tam założyć? U mnie już strzelają petardy i fajewerki, jutro jest niby zakaz tego procederu. Psy i koty będą spać spokojnie przynajmniej raz na Sylwestra 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.