Szczescie83 Napisano Sierpień 27, 2018 Napisano Sierpień 27, 2018 Dnia 2.02.2018 o 02:08, Marika napisał: Niekoniecznie imię, możesz napisać, że np.: - poproszę o kartę, na karmę z R. - poproszę o kartę, na karmę z moją dobrą koleżanką; - poproszę o kartę, na karmę z moją mamą; - poproszę o kartę, na karmę z moim partnerem; - poproszę o kartę, na karmę z Wiktorem; itd Poprosze karte na karme z Mateuszem Cytuj
Luna Napisano Sierpień 30, 2018 Napisano Sierpień 30, 2018 ja tez wezmę chętnie udział Na czym polega moja karma z Markiem? Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 31, 2018 Napisano Sierpień 31, 2018 21 godzin temu, MIMESIS napisał: Na czym polega moja karma z Markiem z przełożenia 10 monet, Sąd i 5 kielichów Kapłan 1 Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 31, 2018 Napisano Sierpień 31, 2018 Dnia 16.01.2016 o 14:39, Marika napisał: Zapraszam na odkrycie, zrozumienie i analizę karmy, z wybraną przez siebie osobą. Oczywiście nie zawsze wiemy, czy karma, między osobami jest, ale mimo wszystko każdy człowiek, w życiu drugiego pojawia się w jakimś celu, więc można przyjąć, że ma zadanie, które powinien wykonać. Pierwszy użytkownik prosi o wyciągnięcie karty na jego karmę z..., następnie sam odnosi się do tej karty oraz prosi o pomoc, kiedy pomoc uzyska wyciąga kartę dla chętnego użytkownika i tak dalej W skrócie - najpierw ktoś Tobie pomaga, a później Ty pomagasz komuś Zaczynajmy: Poproszę o wyciągnięcie dla mnie karty na moją karmę z dobrą koleżanką Ewą jakoś tak miało być Cytuj
Luna Napisano Sierpień 31, 2018 Napisano Sierpień 31, 2018 2 minuty temu, SowAna napisał: jakoś tak miało być psze Pani jutro wrzuce... Cytuj
Luna Napisano Sierpień 31, 2018 Napisano Sierpień 31, 2018 ale weszlam w parade @Szczescie83 nie umieściła weryfikacji...upssss Cytuj
Luna Napisano Sierpień 31, 2018 Napisano Sierpień 31, 2018 1 godzinę temu, SowAna napisał: z przełożenia 10 monet, Sąd i 5 kielichów Kapłan poznalismy sie na studiach i jestesmy ze soba bardzo zwiazani..niczym brat z siostra, obydwoje jestesmy ludzmi z zasadami, on bardziej idealista, mamy mocne polaczenie duchowe, zdarzalo sie ze jak tylko o nim pomyslalm to sie odzywal po chwili, mial kiedys ciezki moment i bardzo odpłynał-moze to ta 5kielichów, na mnie zawsze moze liczyc...milosci z tego nie bylo mimo ze juz chyba 4 podejscie z jego stronyi ciagle nie jest jak u kochankow-10 monet? Koniec koncow wiadomo, ze to sie nie rozwinie w nic wiecej - SAD? Tak pobieznie weryfikujac realia z zarysem kart... @iwanek myslisz ze dobrze polaczylam/odczytalam? Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 31, 2018 Napisano Sierpień 31, 2018 38 minut temu, MIMESIS napisał: @iwanek myslisz ze dobrze polaczylam/odczytalam? Nie mam jeszcze takiej wiedzy by to stwierdzić Cytuj
Luna Napisano Sierpień 31, 2018 Napisano Sierpień 31, 2018 Przed chwilą, iwanek napisał: Nie mam jeszcze takiej wiedzy by to stwierdzić cooo? przeciez walisz jak z procy poprawnymi odpowiedziami przy grze :jaka to karta troche wiary w swoje umiejętności Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 31, 2018 Napisano Sierpień 31, 2018 8 minut temu, MIMESIS napisał: cooo? przeciez walisz jak z procy poprawnymi odpowiedziami przy grze :jaka to karta troche wiary w swoje umiejętności Ale jak mam kilka kart do połączenia to już mam problem Cytuj
Essa Napisano Sierpień 31, 2018 Napisano Sierpień 31, 2018 2 godziny temu, SowAna napisał: z przełożenia 10 monet, Sąd i 5 kielichów Kapłan Ja bym to zinterpretowała tak, że byliście rodziną. To związek karmiczny (z poprzedniego wcielenia - Sąd). Stało się coś smutnego wtedy - być może jedno umarło, lub odeszło od drugiego, bądź zostaliście rozdzieleni. Kapłan raczej nie mówi o związku uczuciowym, opartym na zakochaniu. Raczej związek wyważony, duchowy, jedno może się uczyć od drugiego. Jest tu pewna stałość, fundament, ale i sztywność, konserwatyzm. Zaufanie można budować. Karta 5 Kielichów może mówić, że jedna ze stron może cierpieć przez drugą. Może dobrze by to było jakoś przepracować - jeśli się da. Żeby nikt nie cierpiał. Łączy Was z pewnością bliska więź - jak rodzina pokoleniowa, jakby powinowactwo genów/bliźniaczy płomień. 2 Cytuj
Luna Napisano Sierpień 31, 2018 Napisano Sierpień 31, 2018 56 minut temu, Essa napisał: Ja bym to zinterpretowała tak, że byliście rodziną. To związek karmiczny (z poprzedniego wcielenia - Sąd). Stało się coś smutnego wtedy - być może jedno umarło, lub odeszło od drugiego, bądź zostaliście rozdzieleni. Kapłan raczej nie mówi o związku uczuciowym, opartym na zakochaniu. Raczej związek wyważony, duchowy, jedno może się uczyć od drugiego. Jest tu pewna stałość, fundament, ale i sztywność, konserwatyzm. Zaufanie można budować. Karta 5 Kielichów może mówić, że jedna ze stron może cierpieć przez drugą. Może dobrze by to było jakoś przepracować - jeśli się da. Żeby nikt nie cierpiał. Łączy Was z pewnością bliska więź - jak rodzina pokoleniowa, jakby powinowactwo genów/bliźniaczy płomień. Piekna interpretacja @Essa, az sie wzruszyłam 1 Cytuj
SowAna Napisano Październik 18, 2018 Napisano Październik 18, 2018 Poproszę o wyciągnięcie dla mnie karty na moją karmę z pewną organizacją. Cytuj
Szczescie83 Napisano Październik 20, 2018 Napisano Październik 20, 2018 Dnia 30.08.2018 o 12:42, SowAna napisał: Mag Dziękuję Cytuj
SowAna Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Dnia 18.10.2018 o 16:49, SowAna napisał: Poproszę o wyciągnięcie dla mnie karty na moją karmę z pewną organizacją. Cytuj
Essa Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Dnia 18.10.2018 o 16:49, SowAna napisał: Poproszę o wyciągnięcie dla mnie karty na moją karmę z pewną organizacją. Królowa Buław, Śmierć, 6 Kielichów 1 Cytuj
SowAna Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: Królowa Buław, Śmierć, 6 Kielichów mam ich zabić swoją naiwnością? Cytuj
Essa Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Przed chwilą, SowAna napisał: mam ich zabić swoją naiwnością? nie wiem co to za organizacja, ale może masz z nimi przepracować, domknąć jakieś kawałki, które drzemią w Tobie od dawna. 1 1 Cytuj
Luna Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 1 godzinę temu, Essa napisał: nie wiem co to za organizacja, ale może masz z nimi przepracować, domknąć jakieś kawałki, które drzemią w Tobie od dawna. cos czuje ze chodzi o pieski Cytuj
Essa Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 6 minut temu, MIMESIS napisał: cos czuje ze chodzi o pieski hmm wyszedł tam w przełożeniu As Kielichów i jakaś kobieta - może chodzić o organizację non-profit Cytuj
SowAna Napisano Listopad 6, 2018 Napisano Listopad 6, 2018 kiedyś powiem o co się pytałam, ale jeszcze nie teraz Cytuj
Luna Napisano Grudzień 27, 2018 Napisano Grudzień 27, 2018 poprosze o wyciagniecie karty na karme z moja kolezanka Z. Cytuj
SowAna Napisano Grudzień 27, 2018 Napisano Grudzień 27, 2018 ale się naszukałam właściwego obrazka, proszę: Rycerz mieczy Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.