Szczescie83 Napisano Sierpień 27, 2018 Share Napisano Sierpień 27, 2018 Dnia 2.02.2018 o 02:08, Marika napisał: Niekoniecznie imię, możesz napisać, że np.: - poproszę o kartę, na karmę z R. - poproszę o kartę, na karmę z moją dobrą koleżanką; - poproszę o kartę, na karmę z moją mamą; - poproszę o kartę, na karmę z moim partnerem; - poproszę o kartę, na karmę z Wiktorem; itd Poprosze karte na karme z Mateuszem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 Mag 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 ja tez wezmę chętnie udział Na czym polega moja karma z Markiem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 21 godzin temu, MIMESIS napisał: Na czym polega moja karma z Markiem z przełożenia 10 monet, Sąd i 5 kielichów Kapłan 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Dnia 16.01.2016 o 14:39, Marika napisał: Zapraszam na odkrycie, zrozumienie i analizę karmy, z wybraną przez siebie osobą. Oczywiście nie zawsze wiemy, czy karma, między osobami jest, ale mimo wszystko każdy człowiek, w życiu drugiego pojawia się w jakimś celu, więc można przyjąć, że ma zadanie, które powinien wykonać. Pierwszy użytkownik prosi o wyciągnięcie karty na jego karmę z..., następnie sam odnosi się do tej karty oraz prosi o pomoc, kiedy pomoc uzyska wyciąga kartę dla chętnego użytkownika i tak dalej W skrócie - najpierw ktoś Tobie pomaga, a później Ty pomagasz komuś Zaczynajmy: Poproszę o wyciągnięcie dla mnie karty na moją karmę z dobrą koleżanką Ewą jakoś tak miało być Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 2 minuty temu, SowAna napisał: jakoś tak miało być psze Pani jutro wrzuce... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 ale weszlam w parade @Szczescie83 nie umieściła weryfikacji...upssss Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 1 godzinę temu, SowAna napisał: z przełożenia 10 monet, Sąd i 5 kielichów Kapłan poznalismy sie na studiach i jestesmy ze soba bardzo zwiazani..niczym brat z siostra, obydwoje jestesmy ludzmi z zasadami, on bardziej idealista, mamy mocne polaczenie duchowe, zdarzalo sie ze jak tylko o nim pomyslalm to sie odzywal po chwili, mial kiedys ciezki moment i bardzo odpłynał-moze to ta 5kielichów, na mnie zawsze moze liczyc...milosci z tego nie bylo mimo ze juz chyba 4 podejscie z jego stronyi ciagle nie jest jak u kochankow-10 monet? Koniec koncow wiadomo, ze to sie nie rozwinie w nic wiecej - SAD? Tak pobieznie weryfikujac realia z zarysem kart... @iwanek myslisz ze dobrze polaczylam/odczytalam? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 38 minut temu, MIMESIS napisał: @iwanek myslisz ze dobrze polaczylam/odczytalam? Nie mam jeszcze takiej wiedzy by to stwierdzić Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Przed chwilą, iwanek napisał: Nie mam jeszcze takiej wiedzy by to stwierdzić cooo? przeciez walisz jak z procy poprawnymi odpowiedziami przy grze :jaka to karta troche wiary w swoje umiejętności Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwanek Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 8 minut temu, MIMESIS napisał: cooo? przeciez walisz jak z procy poprawnymi odpowiedziami przy grze :jaka to karta troche wiary w swoje umiejętności Ale jak mam kilka kart do połączenia to już mam problem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 2 godziny temu, SowAna napisał: z przełożenia 10 monet, Sąd i 5 kielichów Kapłan Ja bym to zinterpretowała tak, że byliście rodziną. To związek karmiczny (z poprzedniego wcielenia - Sąd). Stało się coś smutnego wtedy - być może jedno umarło, lub odeszło od drugiego, bądź zostaliście rozdzieleni. Kapłan raczej nie mówi o związku uczuciowym, opartym na zakochaniu. Raczej związek wyważony, duchowy, jedno może się uczyć od drugiego. Jest tu pewna stałość, fundament, ale i sztywność, konserwatyzm. Zaufanie można budować. Karta 5 Kielichów może mówić, że jedna ze stron może cierpieć przez drugą. Może dobrze by to było jakoś przepracować - jeśli się da. Żeby nikt nie cierpiał. Łączy Was z pewnością bliska więź - jak rodzina pokoleniowa, jakby powinowactwo genów/bliźniaczy płomień. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 56 minut temu, Essa napisał: Ja bym to zinterpretowała tak, że byliście rodziną. To związek karmiczny (z poprzedniego wcielenia - Sąd). Stało się coś smutnego wtedy - być może jedno umarło, lub odeszło od drugiego, bądź zostaliście rozdzieleni. Kapłan raczej nie mówi o związku uczuciowym, opartym na zakochaniu. Raczej związek wyważony, duchowy, jedno może się uczyć od drugiego. Jest tu pewna stałość, fundament, ale i sztywność, konserwatyzm. Zaufanie można budować. Karta 5 Kielichów może mówić, że jedna ze stron może cierpieć przez drugą. Może dobrze by to było jakoś przepracować - jeśli się da. Żeby nikt nie cierpiał. Łączy Was z pewnością bliska więź - jak rodzina pokoleniowa, jakby powinowactwo genów/bliźniaczy płomień. Piekna interpretacja @Essa, az sie wzruszyłam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Październik 18, 2018 Share Napisano Październik 18, 2018 Poproszę o wyciągnięcie dla mnie karty na moją karmę z pewną organizacją. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczescie83 Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Dnia 30.08.2018 o 12:42, SowAna napisał: Mag Dziękuję Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Dnia 18.10.2018 o 16:49, SowAna napisał: Poproszę o wyciągnięcie dla mnie karty na moją karmę z pewną organizacją. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Dnia 18.10.2018 o 16:49, SowAna napisał: Poproszę o wyciągnięcie dla mnie karty na moją karmę z pewną organizacją. Królowa Buław, Śmierć, 6 Kielichów 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: Królowa Buław, Śmierć, 6 Kielichów mam ich zabić swoją naiwnością? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Przed chwilą, SowAna napisał: mam ich zabić swoją naiwnością? nie wiem co to za organizacja, ale może masz z nimi przepracować, domknąć jakieś kawałki, które drzemią w Tobie od dawna. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 1 godzinę temu, Essa napisał: nie wiem co to za organizacja, ale może masz z nimi przepracować, domknąć jakieś kawałki, które drzemią w Tobie od dawna. cos czuje ze chodzi o pieski Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 6 minut temu, MIMESIS napisał: cos czuje ze chodzi o pieski hmm wyszedł tam w przełożeniu As Kielichów i jakaś kobieta - może chodzić o organizację non-profit Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Listopad 6, 2018 Share Napisano Listopad 6, 2018 kiedyś powiem o co się pytałam, ale jeszcze nie teraz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Grudzień 27, 2018 Share Napisano Grudzień 27, 2018 może ktoś zada? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Grudzień 27, 2018 Share Napisano Grudzień 27, 2018 poprosze o wyciagniecie karty na karme z moja kolezanka Z. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Grudzień 27, 2018 Share Napisano Grudzień 27, 2018 ale się naszukałam właściwego obrazka, proszę: Rycerz mieczy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.