Barbara Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Zapraszam do wspólnego "zrobienia sobie dnia", poprzez wklejanie myśli, na każdy dzień! Mam nadzieję, że uzbiera się nam wspaniały kalendarz A zrozumiałam Jeżeli pragniesz miłości bezwarunkowej, to zaproś swoją podświadomość do pracy. Napisz na kartce słowa Istnieje Ktoś Komu Jestem Potrzebna , powtarzaj, te słowa 3 razy dziennie, ostatni raz przed snem. Można wspomóc się czerwoną świecą Amorka z wosku lub Runą Gebo. Na końcu podziękuj swojej podświadomości za współprace Myśl na dzisiejszy dzień: Dzisiejszy dzień będzie wypełniony szczęściem! 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 Basiu, zastosuje aczkolwiek można to zmodyfikować np. "Istnieje ktoś kto mnie kocha", w sumie to zależy od tego czego my sami pragniemy i w co wierzymy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Według mnie spokojnie można ten temat nieco inaczej wykorzystać i zrobić z niego taki pozytywny i mobilizujący kącik Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 Podoba mi się ten pomysł, tutaj na forum brakuje mi takiego kącika motywującego Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Bardzo ciekawe, trzeba spróbować Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Zapraszam do wzajemnego obdarowywania się motywującymi cytatami Mój cytat, dla osoby, która zaglądnie tutaj jako pierwsza i weźmie udział w zabawie: Spytaj siebie, co jest naprawdę ważne i miej mądrość i odwagę budować wokół tego swoje życie. 3 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Andrzej Sapkowski Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daria Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 A to mój cytat dla wszystkich, których zostawił partner:) Maurice Maeterlinck "Bywają straty będące nieocenioną korzyścią sięgającą w przyszłość" 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Mój cytat, dla osoby, która zaglądnie do tego tematu: Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Phil Bosmans 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.hugs Napisano Luty 12, 2016 Share Napisano Luty 12, 2016 "Bądź sobą, a zwłaszcza nie zwalczaj uczuć: nie bądź cyniczny wobec miłości, albowiem w obliczu wszelkiej oschłości i rozczarowań jest ona wieczna jak trawa." Desiderata <3 2 1 Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nacik123 Napisano Luty 12, 2016 Share Napisano Luty 12, 2016 Potrzebujesz ryzyka. Potrzebujesz upaść, przekulać się w rowie, poszarpać, pobrudzić i pogubić. Siedzenie na tyłku w jednym miejscu jest bezpieczne, ale ile można patrzeć na świat z jednej perspektywy i dziwić się, że obraz się nie zmienia? Potrzebujesz doświadczenia, a jego nie ma bez ryzyka. Musisz popełniać błędy, sponiewierać się i wyciągać wnioski. Pod koniec życia nie będziesz wspominać dni spędzonych w swoim szarym kącie, tylko te, w których wyszedłeś poza strefę komfortu. Te, w których wyszedłeś poza siebie i zobaczyłeś, że świat jest pełen innych obrazów, tylko wcześniej bałeś się wychylić głowę, by je dostrzec." Emotikon heart M. Kostrzyńska 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga253 Napisano Luty 12, 2016 Share Napisano Luty 12, 2016 Dla wszystkich, którzy potrzebują odrobiny uśmiechu, wysyłam uroczy wierszyk z ulubionej książeczki mojej córci: Uśmiech mam na każdą porę: jeszcze zanim się ubiorę, nim umyję ząbki szczotką, lubię się uśmiechać słodko. Gdy się schylam nad braciszkiem, on uśmiecha się w kołysce, więc mamusia, patrząc na nas, też jest zwykle roześmiana. Dziwna sprawa? Nie, kochani. Tak to bywa z uśmiechami: gdy się je rozdaje wkoło, wtedy wszystkim jest wesoło! U. Kozłowska Czasem uśmiech kryje się w drobiazgach... 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Luty 12, 2016 Share Napisano Luty 12, 2016 Dzisiejszy dzień już się prawie kończy, ale jeszcze zdążę dodać skromną myśl: Doceń siebie! 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Wszystko jest możliwe, wystarczy, iż zaczniesz w to wierzyć. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Chcesz pięknego życia? To zacznij od nowa, i od nowa, i od nowa aż dostaniesz to o co chodzi. Rób to, czego najczęściej się boisz, a ludzie boją się dwóch rzeczy: zaczynania nowego i kończenia starego. Lawirują pomiędzy nimi, bo może samo wyjdzie. Zwykle nie wychodzi. 3 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Luty 16, 2016 Share Napisano Luty 16, 2016 "Wielkie osiągnięcie jest zwykle rezultatem wielkiego poświęcenia i nigdy nie jest rezultatem egoizmu". Napoleon Hill 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Luty 16, 2016 Share Napisano Luty 16, 2016 wieć śmiejmy się 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 Myśl dnia, ode mnie: Zawsze warto walczyć do końca! 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 Odwaga może się przejawiać na wiele różnych sposobów. Czasem oznacza poświecenie własnego życia dla czegoś ważniejszego, dla drugiego człowieka. Czasem to rezygnacja ze wszystkiego, co znałeś, ze wszystkich, których kochałeś,w imię czegoś większego. Ale czasem coś zupełnie innego. Czasem oznacza, że mimo bólu zaciskasz zęby i każdego dnia na nowo podejmujesz wysiłek, mozolną pracę na rzecz lepszego jutra. Veronica Roth – "Wierna" 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 "Jeśli przechodzisz przez piekło nie zatrzymuj się." Winston Churchill 3 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Luty 18, 2016 Share Napisano Luty 18, 2016 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Luty 18, 2016 Share Napisano Luty 18, 2016 Pracuj nad sobą, by być swoim największym powodem do dumy - anonim 3 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daria Napisano Luty 18, 2016 Share Napisano Luty 18, 2016 "Bo w pewnym momencie trzeba sobie uświadomić, że niektórzy ludzie pozostają w sercu, ale nie w życiu." Sandi Lynn 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Mój cytat, kieruję do wszystkich, którzy zatrzymali się w miejscu, bo boją się iść dalej. "Życie zaczyna się tam, gdzie kończy się lęk". Osho 3 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.