Essa Napisano Grudzień 2, 2018 Napisano Grudzień 2, 2018 Polecisz do Afryki z misją. @MIMESIS lecimy? Cytuj
Luna Napisano Grudzień 2, 2018 Napisano Grudzień 2, 2018 2 minuty temu, Essa napisał: Polecisz do Afryki z misją. @MIMESIS lecimy? A skąd wiedziałaś ? ...taki plan mam na lato(okolice czerwca), zebrac kase w pracy i kupic dary, jesli bedzie mnie wtedy stac na bilet chociaz.. 1 1 1 Cytuj
SowAna Napisano Grudzień 17, 2018 Napisano Grudzień 17, 2018 Dnia 2.12.2018 o 13:16, MIMESIS napisał: A skąd wiedziałaś ? ...taki plan mam na lato(okolice czerwca), zebrac kase w pracy i kupic dary, jesli bedzie mnie wtedy stac na bilet chociaz.. już mamy rozwiązanie, skoro ja mam taką odpowiedź, to ty masz za co jechać Znajdziesz plik pieniędzy na ulicy. (właśnie w Afryce ktoś zgubi i to pewnie @MIMESIS ) 1 2 Cytuj
Luna Napisano Grudzień 17, 2018 Napisano Grudzień 17, 2018 1 minutę temu, SowAna napisał: już mamy rozwiązanie, skoro ja mam taką odpowiedź, to ty masz za co jechać Znajdziesz plik pieniędzy na ulicy. (właśnie w Afryce ktoś zgubi i to pewnie @MIMESIS ) o ile nie zajdę w ciążę ....choć niektóre trymestry tylko wykluczają podróże, to we dwojke juz polecimy 1 Cytuj
Essa Napisano Grudzień 17, 2018 Napisano Grudzień 17, 2018 40 minut temu, MIMESIS napisał: o ile nie zajdę w ciążę ....choć niektóre trymestry tylko wykluczają podróże, to we dwojke juz polecimy a nie w trójkę? Cytuj
Koniczyna Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 Schudniesz 5 kg i zostaniesz gwiazdą. Hehe trafione ostatnio jestem na diecie. 1 1 Cytuj
Syrena Napisano Sierpień 26, 2019 Napisano Sierpień 26, 2019 "Przestaniesz martwić się o pieniądze " Nie no ok. Podoba mi się 2 Cytuj
Motomouse Napisano Październik 3, 2019 Napisano Październik 3, 2019 ,,przestaniesz martwić się o pieniądze” bylo by fajnie 1 Cytuj
ad175 Napisano Październik 3, 2019 Napisano Październik 3, 2019 Poślubisz gwiazdę muzyki i zamieszkasz w USA! Miło. Tylko coś mi tutaj nie pasuje wszystko już przygotowane, termin zaklepany, sala, goście, wino i śpiew, ale gdzieś tak kandydata żadnego na horyzoncie nie widać gdzie to się skrył ten muzykant? 1 1 Cytuj
Ismena Napisano Październik 3, 2019 Napisano Październik 3, 2019 15 minut temu, ad175 napisał: Poślubisz gwiazdę muzyki i zamieszkasz w USA! Miło. Tylko coś mi tutaj nie pasuje wszystko już przygotowane, termin zaklepany, sala, goście, wino i śpiew, ale gdzieś tak kandydata żadnego na horyzoncie nie widać gdzie to się skrył ten muzykant? Gwiazda jak to gwiazda pojawi się nagle, a może nawet... spadnie z nieba, więc bądź czujna 1 2 Cytuj
SowAna Napisano Październik 4, 2019 Napisano Październik 4, 2019 Dnia 26.08.2019 o 10:36, Koniczyna napisał: Schudniesz 5 kg i zostaniesz gwiazdą. Hehe trafione ostatnio jestem na diecie. to mi to samo: Schudniesz 5kg i zostaniesz gwiazdą! @Koniczyna to co robimy? 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Październik 5, 2019 Napisano Październik 5, 2019 9 godzin temu, SowAna napisał: to mi to samo: Schudniesz 5kg i zostaniesz gwiazdą! @Koniczyna to co robimy? Nic a nic nie musimy robić będziemy świecić blaskiem świetlanym jak gwiazdy na niebie obok księżyca w pełni Cytuj
Essa Napisano Październik 5, 2019 Napisano Październik 5, 2019 Twój domowy zwierzak przemówi ludzkim głosem. 1 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Październik 5, 2019 Napisano Październik 5, 2019 9 godzin temu, Essa napisał: Twój domowy zwierzak przemówi ludzkim głosem. W grudniu w święta Bożego Narodzenia przemówi ludzkim głosem 3 Cytuj
Amandaa Napisano Październik 5, 2019 Napisano Październik 5, 2019 Podczas zjeżdżania na nartach zakochsz się kolejny raz. Niee! Narty to nie dla mnie, zabiłabym się pewnie, a nie zakochała 2 Cytuj
Essa Napisano Październik 6, 2019 Napisano Październik 6, 2019 Dnia 3.10.2019 o 23:09, ad175 napisał: Poślubisz gwiazdę muzyki i zamieszkasz w USA! Miło. Tylko coś mi tutaj nie pasuje wszystko już przygotowane, termin zaklepany, sala, goście, wino i śpiew, ale gdzieś tak kandydata żadnego na horyzoncie nie widać gdzie to się skrył ten muzykant? a wizy zniesione 3 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.