Essa Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Polecisz do Afryki z misją. @MIMESIS lecimy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 2 minuty temu, Essa napisał: Polecisz do Afryki z misją. @MIMESIS lecimy? A skąd wiedziałaś ? ...taki plan mam na lato(okolice czerwca), zebrac kase w pracy i kupic dary, jesli bedzie mnie wtedy stac na bilet chociaz.. 1 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Dnia 2.12.2018 o 13:16, MIMESIS napisał: A skąd wiedziałaś ? ...taki plan mam na lato(okolice czerwca), zebrac kase w pracy i kupic dary, jesli bedzie mnie wtedy stac na bilet chociaz.. już mamy rozwiązanie, skoro ja mam taką odpowiedź, to ty masz za co jechać Znajdziesz plik pieniędzy na ulicy. (właśnie w Afryce ktoś zgubi i to pewnie @MIMESIS ) 1 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 1 minutę temu, SowAna napisał: już mamy rozwiązanie, skoro ja mam taką odpowiedź, to ty masz za co jechać Znajdziesz plik pieniędzy na ulicy. (właśnie w Afryce ktoś zgubi i to pewnie @MIMESIS ) o ile nie zajdę w ciążę ....choć niektóre trymestry tylko wykluczają podróże, to we dwojke juz polecimy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 40 minut temu, MIMESIS napisał: o ile nie zajdę w ciążę ....choć niektóre trymestry tylko wykluczają podróże, to we dwojke juz polecimy a nie w trójkę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Czerwiec 6, 2019 Share Napisano Czerwiec 6, 2019 "Zostaniesz ojcem chrzestnym" 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Sierpień 26, 2019 Share Napisano Sierpień 26, 2019 Schudniesz 5 kg i zostaniesz gwiazdą. Hehe trafione ostatnio jestem na diecie. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Sierpień 26, 2019 Share Napisano Sierpień 26, 2019 "Przestaniesz martwić się o pieniądze " Nie no ok. Podoba mi się 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ona78780 Napisano Wrzesień 25, 2019 Share Napisano Wrzesień 25, 2019 "Dostaniesz becikowe." 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Motomouse Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 ,,przestaniesz martwić się o pieniądze” bylo by fajnie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad175 Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Poślubisz gwiazdę muzyki i zamieszkasz w USA! Miło. Tylko coś mi tutaj nie pasuje wszystko już przygotowane, termin zaklepany, sala, goście, wino i śpiew, ale gdzieś tak kandydata żadnego na horyzoncie nie widać gdzie to się skrył ten muzykant? 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 15 minut temu, ad175 napisał: Poślubisz gwiazdę muzyki i zamieszkasz w USA! Miło. Tylko coś mi tutaj nie pasuje wszystko już przygotowane, termin zaklepany, sala, goście, wino i śpiew, ale gdzieś tak kandydata żadnego na horyzoncie nie widać gdzie to się skrył ten muzykant? Gwiazda jak to gwiazda pojawi się nagle, a może nawet... spadnie z nieba, więc bądź czujna 1 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Październik 4, 2019 Share Napisano Październik 4, 2019 Dnia 26.08.2019 o 10:36, Koniczyna napisał: Schudniesz 5 kg i zostaniesz gwiazdą. Hehe trafione ostatnio jestem na diecie. to mi to samo: Schudniesz 5kg i zostaniesz gwiazdą! @Koniczyna to co robimy? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Październik 5, 2019 Share Napisano Październik 5, 2019 9 godzin temu, SowAna napisał: to mi to samo: Schudniesz 5kg i zostaniesz gwiazdą! @Koniczyna to co robimy? Nic a nic nie musimy robić będziemy świecić blaskiem świetlanym jak gwiazdy na niebie obok księżyca w pełni Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Październik 5, 2019 Share Napisano Październik 5, 2019 Twój domowy zwierzak przemówi ludzkim głosem. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Październik 5, 2019 Share Napisano Październik 5, 2019 9 godzin temu, Essa napisał: Twój domowy zwierzak przemówi ludzkim głosem. W grudniu w święta Bożego Narodzenia przemówi ludzkim głosem 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amandaa Napisano Październik 5, 2019 Share Napisano Październik 5, 2019 Podczas zjeżdżania na nartach zakochsz się kolejny raz. Niee! Narty to nie dla mnie, zabiłabym się pewnie, a nie zakochała 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Październik 6, 2019 Share Napisano Październik 6, 2019 Dnia 3.10.2019 o 23:09, ad175 napisał: Poślubisz gwiazdę muzyki i zamieszkasz w USA! Miło. Tylko coś mi tutaj nie pasuje wszystko już przygotowane, termin zaklepany, sala, goście, wino i śpiew, ale gdzieś tak kandydata żadnego na horyzoncie nie widać gdzie to się skrył ten muzykant? a wizy zniesione 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.