Skocz do zawartości

Obliczę Twoje lata pustki

Marika
 Share

Polecane posty

Również poproszę :)

Z góry dziękuję :)

Twoje lata pustki:

2016/2017

Dziękuję bardzo za obliczenie :) Na to wychodzi, że to teraz..no pięknie, napisze jak wrażenia, gdy się skończą.

Nie może być źle! Głowa do góry :)

Jeśli można to ja też poproszę.

Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama :)

Mariko ja również poproszę :)

Twoje lata pustki:

2014/2015

2026/2027

Nie wierzę... Zgadza się Mariko. Te lata były dla mnie koszmarne, dużo straciłam, dużo wycierpiałam, naprawdę było bardzo ciężko... Czy to oznacza, że skoro przetrwałam te lata pustki, to teraz będzie już lepiej? Oczywiście do następnego razu... Cieszę się, że mam to już za sobą. Na to co przede mną się lepiej przygotuję. Dziękuję :)

Mariko ja również poproszę :)

Twoje lata pustki:

2014/2015

2026/2027

Nie wierzę... Zgadza się Mariko. Te lata były dla mnie koszmarne, dużo straciłam, dużo wycierpiałam, naprawdę było bardzo ciężko... Czy to oznacza, że skoro przetrwałam te lata pustki, to teraz będzie już lepiej? Oczywiście do następnego razu... Cieszę się, że mam to już za sobą. Na to co przede mną się lepiej przygotuję. Dziękuję :)

Dziękuję za weryfikację! :) Lata pustki, to czas, w którym nowych przedsięwzięć albo w ogóle nie będzie można zrealizować albo będzie można, ale będzie ciężko. Wszystkie inne zadania, pomysły podjęte wcześniej/później niż w latach pustki, w ciągu ich trwania można realizować i nie powinno być problemów z doprowadzeniem ich do końca. Jeśli przetrwałaś lata pustki, to kolejne, lata są dla Ciebie neutralne, czyli może być w nich dobrze, świetnie ale może i być źle i ciężko. To już zależy m.in. od Ciebie, od tego jak będziesz żyć, jakie decyzje podejmować itp itd.

Ja też poproszę

Twoje lata pustki:

2012/2013

2024/2025

Nie wiem jak z tymi 2024/2025 ale 2012/2013 to miałam 9 rok osobisty - straciłam wtedy pracę i kontakt z facetem.

Twoje lata pustki:

2014/2015

2026/2027

Dziękuję za weryfikację! :) Lata pustki, to czas, w którym nowych przedsięwzięć albo w ogóle nie będzie można zrealizować albo będzie można, ale będzie ciężko. Wszystkie inne zadania, pomysły podjęte wcześniej/później niż w latach pustki, w ciągu ich trwania można realizować i nie powinno być problemów z doprowadzeniem ich do końca. Jeśli przetrwałaś lata pustki, to kolejne, lata są dla Ciebie neutralne, czyli może być w nich dobrze, świetnie ale może i być źle i ciężko. To już zależy m.in. od Ciebie, od tego jak będziesz żyć, jakie decyzje podejmować itp itd.

Ja zaczęłam związek na początku roku 2014, pewnie dlatego się rozpadł bo trafiło na lata pustki...

Nie sadziłam, że numerologia aż tak wpływa na nasze życie. Dobrze wiedzieć :)

Dziękuję za obliczenie lat pustki. ;*

Generalnie w tym czasie u mnie niewiele się działo nowego. Taki czas oczekiwania.

Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama :)

Witam.

To jeśli jest możliwość, to również poproszę o wyliczenie lat pustki (25.12.1980)

Mam nadzieję, ze to ja źle liczę, bo jeśli to się potwierdzi, to czeka mnie masakra piłą mechaniczną..:(

z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Witaj Mariko, :)

Jeśli można to tez o takie obliczenie bym poprosiła ;)

ciekawe czy tych lat pustki nie wyjdzie Ci wiecej <haha2>

Dane prześlę na pw :)

Dziękuję i pozdrawiam

Witam.

To jeśli jest możliwość, to również poproszę o wyliczenie lat pustki (25.12.1980)

Mam nadzieję, ze to ja źle liczę, bo jeśli to się potwierdzi, to czeka mnie masakra piłą mechaniczną..:(

Masza od Twojego wpisu minęło 7 dni, przez ten czas, byłaś tylko raz na forum, ale ani nie zapoznałaś się z moimi zasadami, ani nie napisałaś nic na forum. Więc rozumiem, że Twoje zainteresowanie forum, to tylko obliczanie lat pustki?! Niestety, na tę chwilę, ja ich nie obliczę.

Ja też poproszę

Twoje lata pustki:

2012/2013

2024/2025

Nie wiem jak z tymi 2024/2025 ale 2012/2013 to miałam 9 rok osobisty - straciłam wtedy pracę i kontakt z facetem.

Bo 9, to koniec całego cyklu, więc i następuje czas porządkowania, tak, aby w nocy cykl wejść z czystą kartą. Oczywiście nie wszystkie sprawy się kończą, ale przeważnie te, które już są wypalone, nieaktualne itp.

Twoje lata pustki:

2014/2015

2026/2027

Ja zaczęłam związek na początku roku 2014, pewnie dlatego się rozpadł bo trafiło na lata pustki...

Nie sadziłam, że numerologia aż tak wpływa na nasze życie. Dobrze wiedzieć :)

Możliwe, ale niekoniecznie musi to być wina lat pustki ;) Może po prostu mieliście odmienne cele, poglądy na życie lub to co musiało między Wami zaistnieć, zaistniało i cel związku został osiągnięty. Przyczyn może być naprawdę bardzo dużo.

Dziękuję za obliczenie lat pustki. ;*

Generalnie w tym czasie u mnie niewiele się działo nowego. Taki czas oczekiwania.

Dziękuję za weryfikację! Pozdrawiam :)

Witaj Mariko, :)

Jeśli można to tez o takie obliczenie bym poprosiła ;)

ciekawe czy tych lat pustki nie wyjdzie Ci wiecej <haha2>

Dane prześlę na pw :)

Dziękuję i pozdrawiam

Twoje lata pustki:

2012/2013

2024/2025

Dziękuję Mariko :)

2012/2013 to tak, prawda ciężkie były jak sobie przypomnaiałam: okropna praca ciezka wprawiająca w depresje, a 2013 przyniosł zmianę pracy-ale dzięki się mało co polepszyło...

a te przyszle lata to zobaczymy ;)

pozdrawiam

Witam.

Masza od Twojego wpisu minęło 7 dni, przez ten czas, byłaś tylko raz na forum, ale ani nie zapoznałaś się z moimi zasadami, ani nie napisałaś nic na forum. Więc rozumiem, że Twoje zainteresowanie forum, to tylko obliczanie lat pustki?! Niestety, na tę chwilę, ja ich nie obliczę.

Witam.

To nie do końca tak - dopisek o ilości postów faktycznie doczytałam po fakcie, natomiast na forum zdarza mi się zaglądać już od jakiegoś czasu (a od zalogowania i tak zaglądam tu bez logowania się..). Interesuje mnie głównie numerologia, choć nie tylko. Jednak w tym temacie jestem osobą absolutnie raczkującą, więc po prostu czytam wpisy innych, bo mam zbyt małą wiedzę, aby się aktywnie udzielać. Za wysokie progi jak dla mnie, póki co.. Faktycznie do założenia konta zmotywował mnie wreszcie ten temat. W każdym razie - rozumiem zasady - mój błąd, przepraszam i pozdrawiam.

Skupiłam się jedynie na tym, co było zarejestrowane w Twoim profilu, a tam jako ostatnia wizyta pojawił się 2 kwietnia. Rozumiem, że nie każdy posiada wielką wiedzę z zakresu ezoteryki, ale fora ezoteryczne mają to do siebie, że istnieje podział na różne kategorie, więc duże prawdopodobieństwo, że coś ciekawego, w trakcie poszukiwań, zostanie znalezione. Nie myśl, że progi są wysokie, bo tak nie jest, naprawdę. Forum budują użytkownicy, więc każda wypowiedź, każdy post, nowy temat to solidna cegiełka, a jeśli temat zostanie pociągnięty przez innych użytkowników, to jest to jeszcze większy sukces. Oczywiście nic na siłę, ale jeśli znalazłabyś czas, ochotę, chęci, to mimo wszystko zachęcam do uczestnictwa na forum.

Dziękuję za pozdrowienia i Ciebie również pozdrawiam.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...