Ismena Napisano Maj 12, 2017 Share Napisano Maj 12, 2017 Czy na forum są osoby, które mają wahadełko? Jeżeli tak, to zapraszam do wspólnych ćwiczeń Na początek dwa pytania ode mnie: 1. Czy byłam dzisiaj na zakupach? 2. Czy w przeszłości miałam w domu żółwia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Maj 13, 2017 Share Napisano Maj 13, 2017 Ismena napisał: Czy na forum są osoby, które mają wahadełko? Jeżeli tak, to zapraszam do wspólnych ćwiczeń Na początek dwa pytania ode mnie: 1. Czy byłam dzisiaj na zakupach? 2. Czy w przeszłości miałam w domu żółwia? 1 tak 2 tutaj wahadełko się długo zastanawiało wyszło że nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Napisano Maj 13, 2017 Share Napisano Maj 13, 2017 Chętnie skorzystam 1. Tak 2. Tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 14, 2017 Autor Share Napisano Maj 14, 2017 Dziękuję Poprawnie na obydwa pytania odpowiedziała Anika, brawo Aniko dodasz nowe pytania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Maj 14, 2017 Share Napisano Maj 14, 2017 Ismena napisał: Dziękuję Poprawnie na obydwa pytania odpowiedziała Anika, brawo Aniko dodasz nowe pytania? Dziękuje Ismeno nie spodziewałam się że tego To w takim razie zadaje pytania Czy mam kota? Czy mam w domu tablet? Zapraszam do udziału w zabawie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 14, 2017 Autor Share Napisano Maj 14, 2017 1. Nie masz 2. Tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Maj 15, 2017 Share Napisano Maj 15, 2017 1. Nie masz 2. Tak Dziękuje Ismeno za udział Zapraszam inne chętne osoby do udziału w ćwieczeniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Maj 15, 2017 Share Napisano Maj 15, 2017 Moje odpowiedzi: 1. Nie 2. Nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Maj 20, 2017 Share Napisano Maj 20, 2017 Dziękuje za wzięcie udziału poprawnie odpowiedziała Marika gratuluję Mariko zadasz pytania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Mariki nie widać może ktoś inny jest chętny dać zagadkę? szkoda, żeby temat "umarł" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Jestem, już dodaje Ale i dziękuję 1. Czy czytam jakąś książkę? 2. Czy często wyjeżdżam w góry? Gotowi do zabawy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 27, 2017 Autor Share Napisano Maj 27, 2017 Moje odpowiedzi: 1. Nie 2. Tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Maj 30, 2017 Share Napisano Maj 30, 2017 1 Tak 2 Nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Ismena, Anika dziękuję! poprawne odpowiedzi to te udzielone przez Anikę - brawo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Dziękuje bardzo hm że gdzieś wsadziłam swoje wahadełko to zrobiłam na szybkiego z pierścionka ale się udało 1 Czy mam rolki? 2 Czy lubię czytać książki? Zapraszam osoby chętne do wzięcia udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 7, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2017 Aniko gratuluję! 1. Tak 2. Tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Dziękuje Ismeno za wzięcie udziału Zapraszam użytkowników do wspólnych ćwiczeń Nie macie wahadełka to nic można zrobić samemu z obrączki z pierścionka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 11, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Zapraszam użytkowników do wspólnych ćwiczeń Nie macie wahadełka to nic można zrobić samemu z obrączki z pierścionka Popieram i zachęcam do wzięcia udziału w tych i w ogóle innych ćwiczeniach. Nie bójcie się tutaj nie ma złych odpowiedzi Takie ćwiczenie to nie tylko wspólna zabawa, ale i rozwijanie intuicji. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Witam to i ja się przyłącze 1. Nie 2. Tak Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Dołączam 1. Tak 2. Tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 Witam to i ja się przyłącze 1. Nie 2. Tak Ena96 gratuluję odpowiedziałaś prawidłowo zadasz nowe pytania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Dziękuję Aniko Zatem moja kolej zapraszam do udziału 1. Czy mam dom z ogródkiem? 2. Czy mieszkam sama? Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 23, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2017 1. Tak 2. Nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Mi wyszło 2x tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Ismeno , Aniko dziękuję za udział prawidłowo odpowiedziała Ismena 1. Tak2. Nie gratuluję Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.