Anika Napisano Listopad 13, 2017 Share Napisano Listopad 13, 2017 Ismena napisał: U mnie wyszło: c) grafitowy Ismena Gratuluję chodziło o kolor grafitowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Listopad 13, 2017 Autor Share Napisano Listopad 13, 2017 Dziękuję! Od razu dodam nowe pytania: 1. Czy dzisiejszy dzień spędziłam na robieniu porządków w domu? 2. Czy wczoraj byłam na urodzinach u kuzynki? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Listopad 13, 2017 Share Napisano Listopad 13, 2017 hm, próbuję 1. nie 2. tak pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Listopad 13, 2017 Share Napisano Listopad 13, 2017 Mi wyszło 1 tak 2 nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Listopad 20, 2017 Autor Share Napisano Listopad 20, 2017 białadama, Anika dziękuję Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Listopad 20, 2017 Autor Share Napisano Listopad 20, 2017 Może to ćwiczenie czeka właśnie na CIEBIE? weź udział białadama, Anika dziękuję Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia250 Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 Witam i pozdrawiam - mi na oba pytania wyszło NIE - miłego dnia życzę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Listopad 22, 2017 Autor Share Napisano Listopad 22, 2017 Monia250 napisał: Witam i pozdrawiam - mi na oba pytania wyszło NIE - miłego dnia życzę Brawo poprawne wyszło. Jednak ćwiczenie było dla Ciebie Dodasz nowe pytania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia250 Napisano Listopad 22, 2017 Share Napisano Listopad 22, 2017 Witam wszystkich już po raz kolejny udało mi się podać poprawną odpowiedź Moje pyrania: 1. Czy w ten piątek 24 listopada będę się bawiła na świąteczne imprezie firmowej? 2. Czy na co dzień noszę czerwoną torebkę ? Miłego dnia pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Listopad 22, 2017 Share Napisano Listopad 22, 2017 Próbuję: 1. tak 2. tak pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Listopad 22, 2017 Autor Share Napisano Listopad 22, 2017 Moje odpowiedzi: 1. Nie 2. Tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia250 Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 Bisladamo na oba pytania odpowiedz brzmi tak. Zechcesz dodać kolejne pytania . Pozdrawiam białadama napisał: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Listopad 27, 2017 Share Napisano Listopad 27, 2017 Dziękuję Monia nie mam w tej chwili zbyt głowy do wymyślenia nowych pytań i pomysłu, więc kto by chciał zadać kolejne to śmiało proszę Bisladamo na oba pytania odpowiedz brzmi tak. Zechcesz dodać kolejne pytania . Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Listopad 27, 2017 Autor Share Napisano Listopad 27, 2017 Chętnie dodam: 1. Czy dzisiaj kupiłam dwie książki? 2. Czy zdjęcie ustawione jako tapeta w moim telefonie przedstawia jesienny krajobraz? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia250 Napisano Listopad 28, 2017 Share Napisano Listopad 28, 2017 Witam i pozdrawiam , tym razem wyszło mi następująco 1. Nie 2. Tak Miłego dnia i tygodnia życzę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Listopad 28, 2017 Autor Share Napisano Listopad 28, 2017 Monia dziękuję Czy jeszcze ktoś odpowie? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Grudzień 1, 2017 Share Napisano Grudzień 1, 2017 1 Nie 2 Tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Grudzień 1, 2017 Share Napisano Grudzień 1, 2017 hm.. wyszlo tak tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Grudzień 1, 2017 Share Napisano Grudzień 1, 2017 1. Tak 2. Nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia250 Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Witam Ismeno czy podasz weryfikacje ćwiczenia? - bo chyba już nikt sie nie przyłączy Dziękujemy , Pozdrawiam i miłego tygodnia życzę wszystkim Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 13, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2017 Tak, przepraszam Dziękuję za udział Prawidłowe odpowiedzi: 1. Nie 2. Nie Nikt tak nie odpowiedział, ale może ktoś będzie chętny na dodanie nowego zestawu pytań? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Grudzień 17, 2017 Share Napisano Grudzień 17, 2017 Mogę dodać: 1. Czy mam czarny lakier do paznokci? 2. Czy wczoraj upiekłam ciasto? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Grudzień 17, 2017 Share Napisano Grudzień 17, 2017 1 Nie 2 Nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 17, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2017 1. Tak 2. Nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia250 Napisano Grudzień 21, 2017 Share Napisano Grudzień 21, 2017 Witam i pozdrawiam wszystkich Moje odpowiedzi to 1. Tak W przypadku drugiego pytania to mam pewne wątpliwości co oznacza wczoraj - pytam bo zdarzyć sie moze ze moje wczoraj to dla niektórych jeszcze dzis Dlatego odpowiem tak: 2a) wczoraj=sobota 16/12 -TAK ( zakładając ze pytający przebywa w Polsce) 2b) wczoraj=niedziela 17/12- NIE ( to moje wczoraj ) Ps Mam mała sugestie moze przy takich pytaniach w których pytamy o to czy coś robiłyśmy w dany dzień powinnysmy podać dokładna datę - dla lepszej precyzji Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.