SowAna 3 755 Napisano Sierpień 25, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2018 Dnia 11.08.2018 o 17:22, Essa napisał: grypa? albo inna choroba (dreszcze, poty, ból ciała) Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Sierpień 25, 2018 Share Napisano Sierpień 25, 2018 5 godzin temu, SowAna napisał: tak? nie mam na razie obrazków do klejenia Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
SowAna 3 755 Napisano Sierpień 30, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2018 Niedawno byłam w pewnym miejscu o ładnej nazwie, co to za miejsce? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
SowAna 3 755 Napisano Wrzesień 14, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2018 i tu nikt? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 21 godzin temu, SowAna napisał: i tu nikt? ja spróbuje mimo znikomej wiedzy o kartach a jeśli dobrze odczytałam to sugerujemy sie bardziej ilustracjami Twoja córka marzyła o wyjeździe nad wodę/jezioro i w ramach prezentu zabrałaś ja właśnie tam...byli tam również mężczyźni po wieczorze kawalerskim, którzy chcieli zbudować szałas ale pokłócili sie ( bo kac i rozdrażnieni) i rozegrali pojedynki na kije 2 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Dnia 30.08.2018 o 12:50, SowAna napisał: Niedawno byłam w pewnym miejscu o ładnej nazwie, co to za miejsce? Escape/Quest Room? / Pokój Zagadek 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
SowAna 3 755 Napisano Wrzesień 16, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2018 13 godzin temu, Essa napisał: Escape/Quest Room? / Pokój Zagadek takie miejsce o nazwie "Farma Iluzji" dla dzieci - Essa 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
SowAna 3 755 Napisano Wrzesień 16, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2018 18 godzin temu, MIMESIS napisał: ja spróbuje mimo znikomej wiedzy o kartach a jeśli dobrze odczytałam to sugerujemy sie bardziej ilustracjami Twoja córka marzyła o wyjeździe nad wodę/jezioro i w ramach prezentu zabrałaś ja właśnie tam...byli tam również mężczyźni po wieczorze kawalerskim, którzy chcieli zbudować szałas ale pokłócili sie ( bo kac i rozdrażnieni) i rozegrali pojedynki na kije woda była owszem, może wieczór kawalerski był wieczorem po zamknięciu placu zabawa dla dzieci - odpowiednie miejsce dla dużych chłopców, może właściciel rozważy taki dodatkowy sposób na zarabiania kasy Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
SowAna 3 755 Napisano Październik 10, 2018 Autor Share Napisano Październik 10, 2018 Dnia 16.09.2018 o 11:07, SowAna napisał: takie miejsce o nazwie "Farma Iluzji" dla dzieci - Essa @Essa zgubiłaś talię ? 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 oj tak, porządnie mi się zawieruszyła 1 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
SowAna 3 755 Napisano Październik 10, 2018 Autor Share Napisano Październik 10, 2018 no nie @Essa to powinno się znaleźć w nowym temacie "Rebusy od Essa - jak zgadniesz to jesteś mistrzunio" 2 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 7 minut temu, SowAna napisał: no nie @Essa to powinno się znaleźć w nowym temacie "Rebusy od Essa - jak zgadniesz to jesteś mistrzunio" Czyli masz dużą szansę odgadnięcia 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 A ja sprobuje....zaintrygowala mnie ta roznorodnosc estetyczna.... wersja 1. swinki uknuly plan ze chałupa im nie lezy a Ty sie glowilas jak im lepszy nocleg załatwic...ukwiecic lub postraszyc wezem pluszowym...koniec koncow nagadalas im ze kupisz psa wiec maja nie marudzic... 2. jechalas na zjazd, swinki nie kumały o co chodzi, Ty sie rozwijas intelektualnie i nocowalas w jakims malo wyszukanym, hostelu 3. nie moglas znaleźć noclegu w Smokowie i znalazlas koniec koncow w gospodarstwie gdzie trzymaja swinie 4 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
SowAna 3 755 Napisano Październik 10, 2018 Autor Share Napisano Październik 10, 2018 świnki morskie wyparowały twój mózg po tym jak przemeblowały mieszkanie i zaproponowały Tobie spanie na ich sianku? @MIMESIS @iwanek a jakie są wasze odpowiedzi na rebus @Essa ? 1 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: 2. jechalas na zjazd, swinki nie kumały o co chodzi, Ty sie rozwijas intelektualnie i nocowalas w jakims malo wyszukanym, hostelu jessusie, śledziłaś mnie 100% prawdy 1 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 4 minuty temu, SowAna napisał: świnki morskie wyparowały twój mózg po tym jak przemeblowały mieszkanie i zaproponowały Tobie spanie na ich sianku? wszystko ku temu zmierza Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Przed chwilą, Essa napisał: jessusie, śledziłaś mnie 100% prawdy slowo harcerza ze jestem caly czas w Toruniu... ale podazam mysla za Twymi ambicjami, moj cien pojawia sie tam gdzie ludzie rozkwitają mam przyjaciela w Kraku..jak bedziesz miala problem daj znac..cos Ci zorganizujemy w tym pięknym mieście... 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Przed chwilą, MIMESIS napisał: slowo harcerza ze jestem caly czas w Toruniu... ale podazam mysla za Twymi ambicjami, moj cien pojawia sie tam gdzie ludzie rozkwitają mam przyjaciela w Kraku..jak bedziesz miala problem daj znac..cos Ci zorganizujemy w tym pięknym mieście... a kolega do kogo podobny? spoczko, już sobie załatwiłam do końca roku, a w 2019 się zobaczy. Dzięki za chęć pomocy:) Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: a kolega do kogo podobny? spoczko, już sobie załatwiłam do końca roku, a w 2019 się zobaczy. Dzięki za chęć pomocy:) hehehehe...no przykro mi, zszedł sie ze swoja byla ale pomocnym i pogodnym niezwykle jest człowiekiem ...no do mnie podobny bo bysmy sie nie przyjaznili przecie chyba do ojca....bo matke widzialam 2 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 4 minuty temu, MIMESIS napisał: hehehehe...no przykro mi, zszedł sie ze swoja byla ale pomocnym i pogodnym niezwykle jest człowiekiem ...no do mnie podobny bo bysmy sie nie przyjaznili przecie chyba do ojca....bo matke widzialam coś unikasz rysopisu no cóż, dobroć i pogoda ducha też jest przystojna Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Przed chwilą, Essa napisał: coś unikasz rysopisu no cóż, dobroć i pogoda ducha też jest przystojna młodszy, alternatywy....no troche moze byc w typie Goslinga i Hyzego.....ja sie nie skusilam przez 9 lat ale pewnie dlatego nadal sie przyjaznimy.. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Przed chwilą, MIMESIS napisał: młodszy, alternatywy....no troche moze byc w typie Goslinga i Hyzego.....ja sie nie skusilam przez 9 lat ale pewnie dlatego nadal sie przyjaznimy.. o nie, musiałaś napisać Gosling? ale serio musiałaś, tak? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: o nie, musiałaś napisać Gosling? ale serio musiałaś, tak? przeciwieństwo tego rysopisu.....oj...przynajmniej sie rozruszasz przy tym Goslingu 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 3 060 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 15 minut temu, MIMESIS napisał: przeciwieństwo tego rysopisu.....oj...przynajmniej sie rozruszasz przy tym Goslingu 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 13 minut temu, MIMESIS napisał: zwariuję! mogłaś chociaż wybrać brzydsze zdjęcie:/ aaa no tak, nie ma takiego:P 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.