iwanek 1 855 Napisano Grudzień 30, 2018 3 minuty temu, MIMESIS napisał: dobrze, zatem...czy mam trzecie oko ? Każdy ma 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 2 705 Napisano Grudzień 30, 2018 Przed chwilą, iwanek napisał: Każdy ma ja mam za opaska piracka schowane 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 213 Napisano Grudzień 30, 2018 1 minutę temu, iwanek napisał: Masz Iwanek byłaś pierwsza Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwanek 1 855 Napisano Grudzień 30, 2018 Czy umiem jeździć na łyżwach? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 213 Napisano Grudzień 30, 2018 Przed chwilą, iwanek napisał: Czy umiem jeździć na łyżwach? Ja nie umiem jeździć a Ty pewnie tak Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 2 705 Napisano Grudzień 30, 2018 nie ale moze chcialabys 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwanek 1 855 Napisano Grudzień 30, 2018 Przed chwilą, MIMESIS napisał: nie ale moze chcialabys nie miałam.okazji się nauczyć... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 2 705 Napisano Grudzień 30, 2018 czy dostalam teraz zdjecia od kolezanki... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwanek 1 855 Napisano Grudzień 30, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: czy dostalam teraz zdjecia od kolezanki... Myślę że tak 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 213 Napisano Grudzień 30, 2018 Przed chwilą, MIMESIS napisał: czy dostalam teraz zdjecia od kolezanki... Tak już nie napiszę jakie 🤐 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 2 705 Napisano Grudzień 30, 2018 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Tak już nie napiszę jakie 🤐 napisz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 213 Napisano Grudzień 30, 2018 Przed chwilą, MIMESIS napisał: napisz Na ucho powiem takie kompromitujące za dużo było chyba tego wywaru z ziółek 😏 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna 2 705 Napisano Grudzień 30, 2018 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Na ucho powiem takie kompromitujące za dużo było chyba tego wywaru z ziółek 😏 niestety nie, zdjecia z moja randka, bylismy trzezwi, ja nie moge duzo pic.. 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwanek 1 855 Napisano Grudzień 30, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: niestety nie, zdjecia z moja randka, bylismy trzezwi, ja nie moge duzo pic.. Mogłaś być upojona endorfinami 3 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 213 Napisano Grudzień 30, 2018 Przed chwilą, MIMESIS napisał: niestety nie, zdjecia z moja randka, bylismy trzezwi, ja nie moge duzo pic.. Nie miałam na myśli alkoholu tylko herbatę ziołowa 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwanek 1 855 Napisano Grudzień 30, 2018 Czy mam 2 merty wzrostu? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 213 Napisano Grudzień 30, 2018 1 minutę temu, iwanek napisał: Czy mam 2 merty wzrostu? Nie 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwanek 1 855 Napisano Grudzień 30, 2018 2 minuty temu, Koniczyna napisał: Nie Brawo Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 213 Napisano Grudzień 30, 2018 Czy mam dzieci? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwanek 1 855 Napisano Grudzień 30, 2018 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Czy mam dzieci? Tak Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 213 Napisano Grudzień 30, 2018 3 minuty temu, iwanek napisał: Tak Nigdy nie rodziłam nie byłam w ciąży Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 213 Napisano Grudzień 30, 2018 Czy mam niebieskie oczy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 4 612 Napisano Grudzień 30, 2018 Nie, zielone Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwanek 1 855 Napisano Grudzień 30, 2018 4 minuty temu, Koniczyna napisał: Czy mam niebieskie oczy? Tak 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koniczyna 2 213 Napisano Grudzień 30, 2018 Przed chwilą, iwanek napisał: Tak Zgadza się mam 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach