Ismena Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Zabawę zaczerpnęłam z innego forum, a polega na tym, aby odpowiedzieć na pytania dotyczące osoby, która napisała wyżej. No, to się pobawmy Pytania, to: 1. Z czym/kim kojarzy Ci się nick osoby wyżej? 2. Podaj zaletę, która cechuje tę osobę. I teraz tak, osoba, która napisze post pode mną, odpowiada na pytania mając na uwadze mnie Natomiast następna osoba odpowiada na te pytania, kierując odpowiedzi do osoby, która napisała przed nią (ta, która udzielała odpowiedzi o mnie) rozumiecie o co chodzi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impossible Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 1. Nick kojarzy mi się z aktorką , która grała w dobrej telenoweli 2. Solidność, pomoc, atut to również prowadzenie forum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonia Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 1. potęga podświadomości 2. pewność siebie, wiara, 'dalekowzroczność', kreowanie rzeczywistości Cytuj Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 1. Kojarzy mi się z córką mojej koleżanki, która ma tak na imię. 2. Lubisz przebywać na łonie natury. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 1. nick: "dziewczyna z sąsiedztwa" 2. poczucie piękna, elegancja, ciepłe nastawienie do świata, ludzi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 1. Hiszpańska nastolatka 2. Tajemniczość z odrobiną chłodnego spojrzenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadia Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 1. ponawiam dama kier 2. romantycznosc , oddalenie, zmysłowośc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorianna Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 1. Kolezanka z Ukrainy 2.Towarzyskosc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 1. osoba z odległej galaktyki 2. zwiewna , piękna , delikatna , kobieca Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ankra Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 1.osoba waleczna,odważna 2.Wyniosłość ,osoba dążąca do celu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 1. Nick kojarzy mi się z kruchością, ale i wewnętrznym postanowieniem, niezłomnymi dążeniami. 2. Wytrwałość w realizacji planów, rozsądek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Essa 1. Z czym/kim kojarzy Ci się nick osoby wyżej?- z takim zawijasem, chyba jesteś "zakręcona" takie lody w rożku kręcone 2. Podaj zaletę, która cechuje tę osobę.- śmiałość, lekkość w kontaktach, radość życia mimo różnych kłód oraz otwartość na innych Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Róża Jerycha Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Margita.. 1.Kojarzy mi sie z imieniem Margarita albo Rita.Brunetka,dlugowlosa ,bardzo atrakcyjna,obiekt westchnien wielu panow ..Tancerka albo aktorka, osoba charyzmatyczna .. 2.Pelna temperamentu,kochliwa,moze byc zmienna w uczuciach ,uzdolniona artystycznie i wrazliwa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorianna Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Roza Jerycha Nick kojarzy mi sie z czyms religijnym i swietym. Cechy, ktore wyrozniaja te osobe to piekno i dobro. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 zorianna 1. Nick kojarzy mi się z nazwą dla jakiejś komety, skupiska gwiazd 2. delikatność, inteligencja, wyrozumiałość, wiara Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narbhflaith Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Ismena 1. Nick kojarzy mi się z wojowniczką z mieczem. 2. Inteligencja, obowiązkowość. Cytuj "Uważaj, co do siebie mówisz, bo może się okazać, że słuchasz.” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 12, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2014 Ciekawie narbhflaith 1. Nick kojarzy mi się z imieniem jakiejś celtyckiej, księżniczki albo ogólnie postacią z bajki. 2. fantazja, kreatywność, oryginalność, taka tęsknota za czymś Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Ismena 1. Nick kojarzy mi się z księżycową wróżką 2. Inteligencja, wyrozumiałość, stanowczość Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 1)nick kojarzy mi sie z temperamentna odwazna dziewczyna, z ktora mozna konie krasc. 2)Monika nie pozwoli nikomu sobie w kasze dmuchac. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 1)nick kojarzy mi sie z temperamentna odwazna dziewczyna, z ktora mozna konie krasc. 2)Monika nie pozwoli nikomu sobie w kasze dmuchac. Ha ha , dziękuję Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Nemesis+ 1.Nick kojarzy mi się z księżycem, tęsknotą za czymś odległym. 2. Smutek, tajemniczość, zwątpienie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Ismena 1. Z pewnością siebie, czarnymi włosami 2. Zrealizuje swoje cele poprzez konsekwencję, dotrzyma obietnic Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 1. Z językiem niemieckim 2. zdolności lingwistyczne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 31, 2015 Autor Share Napisano Maj 31, 2015 1. Z moją dawną koleżanką, z czasów studenckich, miała na imię Adriana. 2. Tajemniczość i podążanie własną drogą, indywidualizm. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 1) Z tajemniczością i indywidualizmem 2) Przestrzeganie zasad i ciepłe podejście do ludzi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.