Essa Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Karolina 1) z Gogolinem (nie będę oryginalna) 2) Ambicje, dążenie do poznania i rozwoju osobistego Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
penelope Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 1. Z jedzeniem. (po niemiecku essen - jesc ) 2. Rozwaga Cytuj If you have an ugly heart you're ugly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 1. Z mitologią 2. marzenia, przemyślenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Alicja 1 w krainie czarów 2 inteligentna, miła, sympatyczna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nacik123 Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Anika 1. Barbie i Magia Pegaza 2. tajemnicza, stanowcza, pewna siebie, kreatywna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 nacik123 bardzo sympatyczna osoba lubiąca się angażować, czy udzielać w jakiejś sprawie, komunikatywna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
add Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 białadama 1. dobra wróżka 2. czysta, niezkazitelna, życzliwa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Listopad 5, 2015 Share Napisano Listopad 5, 2015 Add 1- dzieci z problemem koncentracji (przepraszam tak mi się skrót kojarzy ) 2- ciągle w ruchu, sporo pomysłów, nie lubisz zawiłych sytuacji i słów, wolisz iść na skruty. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusia1970 Napisano Listopad 5, 2015 Share Napisano Listopad 5, 2015 1. Koktajl czekoladowy z kandyzowanymi wiśniami 2, Słodki, aromatyczny, przepyszny, smak tajemniczy dzięki wiśniom.... taka jesteś.... tajemnicza dzięki swemu wnętrzu.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawirucha Napisano Listopad 13, 2015 Share Napisano Listopad 13, 2015 1 z moją sąsiadką 2 Zaradna interesująca Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 1 z moją sąsiadką2 Zaradna interesująca 1. Z czymś nagłym, gwałtownym, niebezpiecznym. 2. Stanowczość Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 1. z moją znajomą z liceum - piekna dziewczyna 2. oryginalność, powab, uroda, inteligencja, urok, czar Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 1. ze starożytną filozofką (druga myśl: z figlowaniem) 2. pewność, stabilność Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justyna6868 Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 1. piękną kobietą 2. niezwykła uroda i silny charakter Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 1. piękną kobietą2. niezwykła uroda i silny charakter Nie masz avatara, więc uważam że jesteś tajemnicza, ale i nie lubisz spędzać zbyt długo czasu w jednym miejscu. Lubisz zmiany Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 Osoba wyżej jest otwarta,wygadana,ciepła Cytuj Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Grudzień 30, 2017 Share Napisano Grudzień 30, 2017 1. Z czym/kim kojarzy Ci się nick osoby wyżej? z wędkowaniem 2. Podaj zaletę, która cechuje tę osobę - romantyczna, zaskakująca, cierpliwa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 1 ANIOŁ..... OCZYWIŚCIE ANIOŁ. I..... Z KRAINA CZARÓW..... ANIELSKICH OCZYWIŚCIE, 2. ALICJA KOJARZY MI SIĘ Z MIŁYM SŁOWEM, OTWARTOŚCA, ŻYCZLIWOŚĆ I SPOKÓJ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LADYIZ Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 Erzulie- nick kojarzy mi się z kimś rozwiniętym duchowo Wrażliwość, romantyzm, duchowość Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 LadyIz - pierwsze skojarzenie do nicka to wytworność, dobre maniery, może być tu też pewna niedostępność, rezerwa. A w środku oczywiście może być szaleństwo i namiętności :)) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Październik 30, 2018 Share Napisano Październik 30, 2018 1. Z czym/kim kojarzy Ci się nick osoby wyżej? - skrót od Elokwencja, Sarkazm, Systematyczność, Ambitność 2. Podaj zaletę, która cechuje tę osobę. - właściwie jak wyżej, lecz dodam, że (i tu tylko analizuję obrazek tzw. awatar) - prawa strona - rozsądek, logika, niechęć patrzenia wprost i też niby niezauważanie, otwartość i bezbronność na poziomie czakry mowy, dziecięce zaufanie , włosy - duża wiedza i moc, składana i upinana w odpowiednia formą, pasującą do sytuacji, lecz taka, którą czerpie się z pokoleń, fascynacja dalekim wschodem, tło - intelektualno romantyczne, z odrobiną zabezpieczenia tyłów, lecz takie, które jednak zachęca do wejścia 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Październik 31, 2018 Share Napisano Październik 31, 2018 Dnia 30.10.2018 o 21:45, SowAna napisał: 1. Z czym/kim kojarzy Ci się nick osoby wyżej? - skrót od Elokwencja, Sarkazm, Systematyczność, Ambitność 2. Podaj zaletę, która cechuje tę osobę. - właściwie jak wyżej, lecz dodam, że (i tu tylko analizuję obrazek tzw. awatar) - prawa strona - rozsądek, logika, niechęć patrzenia wprost i też niby niezauważanie, otwartość i bezbronność na poziomie czakry mowy, dziecięce zaufanie , włosy - duża wiedza i moc, składana i upinana w odpowiednia formą, pasującą do sytuacji, lecz taka, którą czerpie się z pokoleń, fascynacja dalekim wschodem, tło - intelektualno romantyczne, z odrobiną zabezpieczenia tyłów, lecz takie, które jednak zachęca do wejścia Ależ mi się trafiła psychoanaliza, dzięki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 @SowAna kojarzy mi się z dobrym sercem, bezinteresownością, szczerością i wrażliwością. Z chęcią pomagania, rozweselania oraz robieniem przyjemności, prezentów ludziom, których lubi. Potrafi też napisać wprost, jeśli ktoś pyta o jej zdanie, bez owijania w bawełnę. Dużo daje z siebie innym istotom. Może siebie za bardzo spalać emocjonalnie, wtedy musi sobie zrobić przerwę 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Kwiecień 15, 2019 Share Napisano Kwiecień 15, 2019 @EssaZ piosenką disco polo Ps. Wybaczcie że tak krótko to opisałem 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 17, 2019 Share Napisano Kwiecień 17, 2019 @Mistiko, cóż za ironia losu, Ty mi też. Typ niepokorny jak w mordę strzelił kojarzy mi się z Tobą czasem 4 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.