Gość Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 taK! czy masz ochotę na wypad po za miasto ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Jasne! Zawsze:) Czy masz jakieś kadzidełka w domu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 nie... czy masz zioła w domu ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 Tak, mam Czy masz ulubiony kolor? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 tak czy masz ulubione kwiaty ? ;> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 Tak mam Czy masz pierwsze oznaki przeziębienia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 nie, ja już mam to za sobą czy masz psa ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carlos Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 mam, a nawet kota a czy masz w domu czerwona swiece? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wioleta Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Nie , nie mam. Czy jestescie szczesliwi sami ze soba? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 nieE czy masz w domu obraz namalowany przez siebie ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronnie_92 Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 nie czy masz węża w domu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 na szczęście nie, albo o tym jeszcze nie wiem czy lubisz wiejska sielankę ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carlos Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 lubie a czy lubisz filmy science fiction? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Hmm zależy, lubię takie z pogranicza Czy masz tablicę korkową? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 tak czy masz dylematy ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Październik 11, 2014 Autor Share Napisano Październik 11, 2014 Czasami Czy masz plany na jutro? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 nie... czy masz zamiar upieczenia ciasta ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Październik 11, 2014 Autor Share Napisano Październik 11, 2014 Tak Czy masz zamiar jeszcze dziś oglądać jakiś film w tv? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 nie... czy masz ulubiony kanał w tv ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Nie. Czy masz pozytywne nastawienie do polskiego rządu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 nie... ja jestem uczulony na wszystkie opcje polityczne czy masz poczucie bezpieczeństwa w naszym kraju ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Heh pozornie mam, tzn. mam wiarę w to, że Polsce już nic gorszego niż to, co jest, się nie przytrafi Czy masz duże wymagania względem siebie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 tak... i wiem ze ich nie spełnię czy masz nadzieje na wygrana w lotto Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Tak, pod warunkiem,że będę grać czy masz więcej niż 8 par butów ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 mam Czy masz futro w szafie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.