Ismena Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Nowa gra, zresztą bardzo popularna na forach internetowych. O co w niej chodzi? Otóż, toś pisze pytanie np. Czy masz zielony kolor ścian w domu? Kolejna osoba odpowiada i zostawia swoje pytanie w stylu "Czy masz...?", "A masz...?", "Masz może ...?" Zapraszam do zabawy Czy masz w domu kota? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorianna Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Nie mam. Czy masz w domu kwiaty w wazonie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 7, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2014 nie mam Czy masz balkon? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportsmenka Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 tak mam A czy Ty masz ogródek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Nie mam. Czy masz zielony kolor oczu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportsmenka Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 nie mam Czy masz Dzieci? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Mam Czy hodujesz kwiaty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 tak Czy masz plany na weekend? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonia Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 jeszcze nie czy masz karty tarota? Cytuj Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 tak, mam Czy masz kilka zainteresowań? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 tak czy masz taras? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 nie czy masz rybki w akwarium? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 tak, mam rybki Czy masz jakieś zwierzątko w domu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 Mam Czy masz za oknem ładną pogodę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Tak, upał wręcz Czy masz bujną wyobraźnię? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Tak, czasami Czy masz pomalowane paznokcie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonia Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 od wczoraj nie czy masz kadzidełka? Cytuj Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 19, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2014 nie mam Czy masz plany na wieczór? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacper Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Dzisiejszy plan na wieczór skończył się już godzinę temu, jutrzejszy taki sam - girlfirend. Czy masz najlepszego przyjaciela? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Mam Czy masz w oknach zasłonki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Nie, rolety Czy masz zeszyt do notowania snów? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Nie Czy masz apetyt na słodycze? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 tak Czy masz blond włosy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
penelope Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Nie. Czy masz kota? Cytuj If you have an ugly heart you're ugly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Nie,nie mam Czy masz obok sąsiada? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.