Ismena Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Tak czy masz ulubione warzywo? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Pierwsze na myśl przyszły mi brokuły i brukselka Czy masz w domu książkę kucharską? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 nie:) Czy masz w doniczkach świeże zioła? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadia Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 nie mam czy masz dzieci? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Nie mam czy masz mieszkanie w bloku? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
penelope Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Nie mam. Czy masz drugie imię? Cytuj If you have an ugly heart you're ugly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 tak, mam\ czy masz długie włosy? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amorek Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 tak czy masz marzenia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Oj, mam czy masz ulubione perfumy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 nie mam czy masz kolczyki w uszach? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 tak, mam czy masz w domu akwarium z rybkami? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Nie, nie mam Czy masz ogródek przy domu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 nie,nie mam czy masz długą szyję? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mada Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Nie mam Czy masz samochód? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carlos Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 tak a czy masz moze czerwona sukienke? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 tak,mam Czy masz swoją ulubioną piosenkę? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadia Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 tak czy masz pamiatki z dziecinstwa? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 tak,mam czy masz ciekawą pracę? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadia Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 tak czy masz powtarzające się sny? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 raczej nie, z tego co pamiętam Czy masz swój ulubiony kubek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 tak czy masz zrobioną mapę marzeń? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 tak, mam czy masz rower? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Tak Czy masz miłe wspomnienia z tegorocznych wakacji? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Tak Czy masz krótkie włosy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Tak. Czy masz poczucie humoru? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.