Gość Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Tak myślę Czy masz swoją ulubioną talię kart? (możesz napisać jaką, jeśli chcesz) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carlos Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 tak ( mistyczne karty kipper) choc nie potrafie ich dobrze odczytywac, ale bardzo je lubie a czy masz swoje hobby? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Tak Czy masz ulubioną książkę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 nie czy masz swoje ulubione miejsce w domu? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 TAK. Czy masz swoje ulubione zwierzę ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 tak czy masz swoją ulubiony miesiąc w roku? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 takczy masz swój ulubiony miesiąc w roku? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loka Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Nie czy masz swoj ulubiony kolor? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Tak. Czy masz dużo obrazów w domu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Nie mam. Czy masz swoją ulubioną porę dnia ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 tak czy masz wiele par butów? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Tak Czy masz ulubiony kolor? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 tak Czy masz dzieci? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliak Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Nie mam Czy masz prawo jazdy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Tak czy masz długie włosy ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Tak Czy masz zielone oczy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Tak, zielone Masz swój ulubiony napój? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Tak, czy masz na ręce zegarek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Tak Czy masz wahadełko? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Tak mam Czy masz długie paznokcie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Tak Czy masz ładne nogi ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Hmm, chyba tak Czy masz teściową? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Mam, czy masz nowoczesną kuchnię . Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Tak, czy masz uczulenie na coś? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Tak, czy masz ryby w domu Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.