Essa Napisano Czerwiec 15, 2019 Share Napisano Czerwiec 15, 2019 Ostatnio słucham dużo różnych osób na youtube i właśnie tak sobie myślałam, na ile wybrałam to co chciałam, a na ile życie samo mnie kieruje... Pamiętam, że jak zaczęłam staż, w miejscu w którym obecnie jestem... to zaczęło mi się układać zawodowo... jakby puzzle zaczęły się układać... zwolniło się stanowisko pracy, potem od razu z jednego oddziału, miałam szansę przejść na inny... dużo zbiegów okoliczności... w niedługim czasie zadzwonili z innego miejsca, że też chcą mnie zatrudnić... Chyba tak to jest z przeznaczeniem... Teraz czekam na przeznaczenie związkowo-uczuciowe... bo tu jakoś blokada 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 15, 2019 Share Napisano Czerwiec 15, 2019 @Mistiko, ale, że @Essa potrzebuje w interpretacji pomocy?? Nie widzę prośby Karta ma przesłanie tak wymowne i dobitne, że tu nie ma co dopowiadać 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.