Anja Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Jestem mile zaskoczona A więc, za dwa dni wyjezdzam na urlop.Moja zagadka brzmi - gdzie wyjezdzam i z kim? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Gdzie - As denarów - na łono przyrody. Mazury? Z kim - As kielichów - z partnerem, ewentualnie z kims bliskim (siostra, brat, dobra przyjaciółka) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 gdzie? - Eremita - w góry z kim? - 5 pentakli - tu na karcie też mam góry - nie no, a może sama jedziesz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 gdzie - 2 denary - Sopot, ogólnie nad morze z kim - 8 kielichów - sama Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Gdzie - As denarów - na łono przyrody. Mazury? Z kim - As kielichów - z partnerem, ewentualnie z kims bliskim (siostra, brat, dobra przyjaciółka) Tutaj trafiłas Mariko dziekuje gdzie - 2 denary - Sopot, ogólnie nad morzez kim - 8 kielichów - sama Alicjo trafiłas idealnie Czas również spędzałam głownie sama, więc gratulacje byłas najbliżej Dziękuje za udział Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Dziękuję za weryfikację Alicja gratuluję i czekamy na nową zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Dziękuję Wczoraj byłam na spacerze i nawiazując do tego zapytam: Z kim byłam na spacerze i kogo na nim spotkałam? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Na spacerze mogłas być z kims z domowników badz bliskim przyjacielem (6 Buław), a spotkalas znajomego mężczyznę w srednim wieku (Rycerz Mieczy) . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 Królowa mieczy - według mnie byłaś sama? Kogo spotkałaś - 9 buław - hm mężczyznę, którego nie lubisz, nie ufasz mu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Na spacerze byłam z siostrą i spotkałyśmy znajomą siostry. Najbliżej była Anja Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 A więc zadam zagadkę W sierpniu wybieram się na 1-2 dni nad morze. Po co tam jadę i z kim planuję jechać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Po co jedziesz - 9 denarów - aby coś kupić, ewentualnie zawieźć jakiś dobry, drogi prezent, może szykuje się uroczystość rodzinna? Z kim planujesz pojechać - paź pucharów - z kimś młodszym od siebie, młodsze rodzeństwo? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 po co- 2 miecze- żeby z kimś sie rozmówić, wydaje mi się że w sprawach zawodowych, będą w planach jakieś negocjacje, dyskusje, może chodzi o bycie świadkiem na rozprawie sądowej z kim - Król Mieczy - z szefem, adwokatem, jakimś inteligentnym mężczyzną, który ma Cię wezprzeć Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Po o jedziesz? - świat - Jedziesz zakończyć jakieś przedsięwzięcie lub doszkolenie się w jakiejś sprawie, jakiś kurs. Z pewnością sprawia Ci to dużo radości i zakończenie tego też będzie pozytywne Z kim jedziesz? - Cesarzowa - wydaje mi się, że jedziesz z mamą lub z przyjaciółką, ale ciut starszą od Ciebie. Jeszcze na myśl mi przychodzi szefowa/przełożona Twoja Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Po co - as kielichów - jedziesz żeby miło spędzić czas, uczcić rocznicę związku? to może być wyjazd w celu uporania się z przeszłością, zakończenie dawnych spraw. z kim - 10 mieczy - jedziesz sama Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Po co jedziesz - 9 denarów - aby coś kupić, ewentualnie zawieźć jakiś dobry, drogi prezent, może szykuje się uroczystość rodzinna?Z kim planujesz pojechać - paź pucharów - z kimś młodszym od siebie, młodsze rodzeństwo? Planowałam jechac z młodszą ode mnie siostrzenicą, ale trochę się pokomplikowało. Dziękuje Po o jedziesz? - świat - Jedziesz zakończyć jakieś przedsięwzięcie lub doszkolenie się w jakiejś sprawie, jakiś kurs. Z pewnością sprawia Ci to dużo radości i zakończenie tego też będzie pozytywne Tak, sprawia mi to ogromna radość Dziękuje Po co - as kielichów - jedziesz żeby miło spędzić czas, uczcić rocznicę związku? to może być wyjazd w celu uporania się z przeszłością, zakończenie dawnych spraw.z kim - 10 mieczy - jedziesz sama Dziękuje Wybieram się na koncert jednego z moich ulubionych zespołów, wyczekuje tego od wielu miesiecy. Na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje na to, że jadę sama, więc najbliżej była Marika Dziekuje wszystkim za udział Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 O super, dziękuję! Moje pytanie brzmi: O czym (tak ogólnie) był film, który ostatnio oglądałam? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Cesarz Film był o jakimś władcy lub szefie. Może to historia jakiejś znanej postaci. Kogoś ważnego, kogoś kogo wszyscy znają lub powinni znać. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Krolowa pucharów - główną bohaterka jest kobietą, która poszukuje miłości. To kobieta uprzejma, troskliwa, pragnie założyć rodzinę, jest także bardzo inteligentna i ma rozwiniętą intuicję. O tto może jeszcze o wyglądzie dodam - blondynka o zielonych lub niebieskich oczach. Ogólnie film z gatunku melodramatu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 As buław - główny bohater musiał podjąc ważną decyzję, zacząć od początku, nie było to łatwe, ale wiedział, że tylko w ten sposób może odmienić swoje życie. Za pomocą silnej woli, uporu i odwagi realizował swoje postanowienia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 9 Denarów- może film, którego akcja nie dzieje się współcześnie, dotyczący jakichś stosunków towarzyskich lub dzieł sztuki, zwiedzanie, ale tylko dla elit, spacery w muzeum, może bohaterami była para ludzi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Bardzo dziękuję za udział i już weryfikuję Film nosi tytuł " Przed wschodem słońca ". Głowni bohaterowie to młodzi ludzie, kobieta i niemczyzna. Poznają się podczas podróży pociągniem, zaczynają ze sobą rozmawiać i od tego momentu wiedzą, że ich znajomość na pewno nie jest przypadkowa. Pomimo że znają się kilka godzin, postanawiają wspólnie zwiedzić stolicę Austrii. Spacerują i rozmawiają do samego rana. Miłość "spadła" na nich nagle, są młodzi, bardziej mają świadomość że to jest ich pierwsze i ostatnie spotkanie. Kiedy kobieta musi wracać, przyrzekają sobie, że spotkają się w tym samym miejscu za pół roku... czy dotrzymają słowa, o tym już mówi druga część Najbliżej poprawnej odpowiedzi była Alicja Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Dziękuję Dziś napisałam wiadomość do pewnej osoby z kręgu moich znajomych. Dlaczego do tej osoby napisałam, w jakim celu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Mag - ta osoba to mężczyzna, napisałaś do niego, bo może podoba Ci się, nie chcesz czekać na jego krok, tylko wzięłaś sprawy w swoje ręce Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Świat - również uważam, że zdecydowałaś się uczynić pierwszy krok, może zaproponowałaś spotkanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.